Montgomery mand vinder Honda ’sHBCU Power of Dreams Award

Montgomery mand vinder Honda ’sHBCU Power Moncler DunJakke of Dreams Award

MONTGOMERY, AL (WSFA) En Montgomery mand har vundet Hondas Moncler DunJakke fjerde årlige HBCU Power of Dreams Award, som Honda skabte ‘for at ære de ekstraordinære personer, der handlede og forflytte HBCU-samfundet videre.’ Brian ‘Blue’ Smith skabte den blå Heart Foundation med penge ud af sin egen lomme. Hans fundament leverer brune taske frokoster, mentor bandstuderende og meget mere. ‘Vi anerkendte Brians hårde arbejde og store drømme ved den 16. årlige Honda Battle of the Bands Invitational Showcase,’ sagde Honda i en udtalelseHonda sagde en befolkning på 62.000 fans, studerende og alumner deltog i det 16. årlige Honda Battle of the Bands Invitational Showcase (HBOB) lørdag, hvor de oplevede spektakulære forestillinger af otte af nationen top historisk svarte kollegier og universiteter (HBCUs) marchere og GRAMMY prisvindende R-gruppe 112.