Montgomery tager skolebyggeri til Annapolis

Montgomery tager skolebyggeri til Moncler Udsalg Annapolis

Montgomery County kamp for skolebyggeri midler tog til advokater Mall i Annapolis torsdag aften med et rally punkteret af nogle mennesker iført plast gul byggeri hatte.

Statlige lovgivere fra amtet, County Executive Isiah Leggett, Superintendent Joshua P. Starr og andre amts- og skoleledere kom sammen med 200 forældre, elever og andre i skolesamfundet. De rallied for en regning, der ville lede penge mod aldring og overfyldte bygninger.

Del. Anne R. Kaiser (D Dist. 14) fra Burtonsville, formand for Montgomery House delegation, foreslog et lovforslag om etablering af det supplerende Public School Construction Matching Fund Program. Under regningen vil amter med en tredobbelt En obligatorisk rating og skolesystemer med mindst 100.000 studerende være berettiget til en andel på op til 20 millioner dollars hvert år for at finansiere en del af skolebyggeri eller projektgæld.

Leggett fortalte tilskuerne, at amtet har gjort alt, hvad den kan gøre på lokalt plan, og har brug for flere statsmidler til at imødekomme skolens byggebehov.

ved at vi beder om noget, der er unikt, men vores udfordring er unik, sagde han. Udfordring er en, som vi vokser ved sømene. Eric G. Luedtke (D Dist. 14) fra Burtonsville beskrev problemer, han har oplevet som lærer på A. Mario Loiederman Middle School i Silver Spring, herunder opvarmning og aircondition problemer i sit klasseværelse og regn falder gennem skoleloftet.

træt af det, sagde han. børn fortjener bedre. Heather R. Mizeur, en gubernatorial kandidat, sagde, at skubbet for flere skolepenge fra staten er en tre amtindsats, der også omfatter Prince George og Baltimore amter.

Folk flytter til Montgomery County på grund af sit skolesystem, sagde Mizeur (D Dist. 20) i Takoma Park.

fortjener at have klasseværelserne, der fortæller disse børn, at vi investerer i dem, at vi tror på dem, at vi støtter dem i deres fremtid, sagde hun.

Starr fortalte mængden, at lederne havde brug for dem til at slå op i kampen. behøver dig. Vi har brug for Moncler Outlet Online hver eneste af jer og alle dine venner og alle dine naboer for at sikre, at de har de bygninger, de fortjener, sagde han.

Mens rallyet var fuld af entusiasme, at regningen vil passere i år.

Kaiser sagde i et tidligere interview med The Gazette, at hun og andre county legislators nødvendigvis forventede at passere. er realistiske på verdens måder, sagde Kaiser. du skal tage mere end et år for at gøre din sag til behovet for et regning. hvem deltog i rallyet sagde, at de blev opmuntret af højttalerne. Men nogle sagde også, at de var parat til at fortsætte med at kæmpe for penge, hvis regningen ikke passerer.

Charisse Tang, der deltog i rallyet med sin familie, sagde fire af sine fem børn deltog i Diamond Elementary School i Gaithersburg. Hun sagde, at skolen har brug for en tilføjelse til den overfyldte bygning for at rumme sine elever.

arbejdede virkelig hårdt for at køre vores fem børn herinde på en skoleaften med [Maryland School Assessment] test straks næste morgen fordi vi desperate for finansiering, sagde Tang.

Janette Gilman, formand for Montgomery County Council of Parent Teacher Associations, sagde, at mange statslovgivere får Montgomery kapacitetsproblemer, men folk fra skolesystemet er klar til at vende tilbage til Annapolis, hvis det er nødvendigt.

tror folk ved, at de skal komme tilbage, hvis vi ikke får det i år, sagde hun. går ikke væk og flere børn kommer. Superintendent af skoler Lillian M. Lowery, der ikke deltog i rallyet, sagde, at hun mener, at Montgomery Countys tilstedeværelse i Annapolis torsdag kunne gøre forskel for regningen.

Tænk en høj stemme, og et show af magt vil være vigtigt i, om det ikke gør det, siger hun.