Moore Accuser minder om påstået angreb

Moore Accuser minder om påstået angreb

MOBILE, Alabama (WKRG) Taler fra New York og sad ved siden af ​​den berømte advokat Gloria Allred, udslog Beverly Young Nelson tårer, da hun beskrev begivenhederne på en kold december nat i 1977, da hun hævder, at Roy Moore angreb hende.

Da tårer løb ned i ansigtet og hendes stemme revnede, siger Nelson, at Moore tilbød hende en tur hjem efter hendes servitrice skift på Old Hickory House i Gadsden. ‘Jeg betroede Mr. Moore, fordi han var District Attorney’, Nelson udtalte. Billige Moncler Outlet Hun siger, at hun accepterede sit tilbud om en tur hjem. Nelson var 16 år gammel på det tidspunkt.

Hun siger, at i stedet for at komme på motorvejen, kørte Moore bilen til parkeringspladsens bageste parkeringsplads og parkerede mellem dumpsteren og bygningen. Nelson mindede om scenen som ‘mørk og øde’ og hun siger, at hun blev foruroliget og spurgte, hvad han gjorde. ‘I stedet for at svare på mit spørgsmål, nåede Mr. Moore over og begyndte at gribe mig og greb mine bryster’, sagde Nelson, ‘Jeg forsøgte at åbne bildøren, men han nåede over og låste den. Jeg forsøgte at kæmpe ham af med at råbe på han stoppede. Men i stedet for at stoppe begyndte han at klemme min hals og forsøge at tvinge mit hoved ind i hans skridt. ‘

‘Jeg var skræmt, og han prøvede også at tage min skjorte fra. Jeg troede, at han ville voldtage mig’ fortsatte Nelson whilewiping tårer fra hendes ansigt. Beverly Young siger, at hun på det tidspunkt siger, at Moore fortalte hende: ‘Du er bare et barn, jeg er en advokat for Etowah, og hvis du fortæller nogen om dette, vil ingen nogensinde tro på dig.’

Hun siger, at Moore så fik hende til at åbne bildøren, og sheeither faldt eller blev skubbet ud på fortovet. Hun siger, at passagersiden af ​​bilen stadig var åben, da Moore ‘brændte gummi’ ud af parkeringspladsen.

Nelson’s påstande kommer 5 dage efter at Leigh Corfman beskyldte Moore for seksuel forseelse i en Washington Post-artikel. Corfman siger, at hun kun var 14, da Moore, som var i hans tidlige 30’erne, rørte hende over Billige Moncler Outlet sin bh og undertøj og styrede hendes hånd til hans skridt.

Roy Moores kampagne udsendte et nyt udsagn øjeblikkeligt før pressekonferencen:

‘Gloria Allred er en sensationistisk leder en heksejagt, og hun er kun rundt for at skabe et skuespil. Allred var advokat, der hævder at kreditere for at give os Roe v. Wade, som har resulteret i mord på titusindvis af ufødte babyer.

‘Vi har sagt det før, og vi siger det igen: Dommer Moore er en uskyldig mand og har aldrig haft nogen seksuel forseelse med nogen. Dette er en heks jagt mod en mand, der har haft en upåklagelig karriere i over 30 år og har altid været kendt som en mand med høj karakter.