Moore fortsætter med at bekæmpe beskyldninger i nye kampagneannoncer

Moore fortsætter med at bekæmpe beskyldninger i nye kampagneannoncer

MOBILE, AL (WALA) I nye kampagneannoncer fortsætter Moore Billige Moncler Sale med at benægte påstandene. ‘Jeg hedder Roy Moore Moncler DunJakke og godkender denne meddelelse: Fem statslige kampagner, 40 års værdig service. Roy Moore er blevet intensivt undersøgt og ikke et skænderi af skandale.’ (del af Moore kampagne annonce) I mellemtiden fortsætter Jones med at slå Moore hårdt med sine egne annoncer. ‘De var piger, da Roy Moore forfulgte dem immoralt. Nu er de kvinder, vidner til os alle om hans forstyrrende adfærd.’ (del af Jones annonce) 70-årige Moore er anklaget for at være en seksuel rovdyr, to kvinder hævder, at han angrebet dem for flere årtier siden, da de var teenagere og han i hans 30’ere. Fem andre kvinder er kommet frem og påstået, at Moore forfulgte forhold til dem, da de var i deres teenagere. Med kun 16 dage indtil valgdagen opfordrer de øverste republikanske ledere stadig til, at den embattede tidligere dommer skal gå til side. ‘Det er ret klart for mig at det bedste, som Roy Moore kan gøre for landet, er at gå videre. Virkeligheden af ​​det er påstandene er stadig meget stærke og troværdige, og fornægtelsen er blevet svag blevet lidt stærkere, men den er stadig ret svag. Så efter min mening og mange amerikaners og konservatives mening i senatet er det tid for os at vende siden, fordi det ikke handler om partisk politik. Det handler ikke om at vælge republikanerne mod demokrater. Det handler om vores lands karakter. Jeg vil være o siden af ​​højre, når historien skriver denne historie, ’sagde sen Tim Scott, (R) South Carolina. Senatet er en Schumer / Pelosi marionet, der er svag på kriminalitet, svag på grænsen, dårlig for vores militær og vores store dyrlæger, dårlige til vores 2. ændring, og ønsker at opkræve skatter til himlen. Senatet selv før seksuelle forsømmelser fremkaldte tidligere denne måned.Sen. Lindsey Graham / (R) South Carolina: ‘Fra et republikansk synspunkt ser jeg ikke hvad der vinder. . Jeg ved ikke, hvordan vindende ligner Roy Moore. Hvis han vinder, får vi bagage af ham at vinde, og det bliver en historie hver dag om, hvorvidt du tror på kvinderne eller Roy Moore, hvis han skal være i senatet eller skal han blive udvist. Hvis du taber, giver du senatet plads til en demokrat på et tidspunkt, vi har brug for alle de stemmer vi kan få. Historiens moral er ikke nomineret til nogen som Roy Moore, der rent faktisk kunne tabe sæde, som enhver anden republikan kunne vinde. Og fra et partiperspektiv må vi se på lang sigt, ikke på kort sigt. Og hvad jeg ville fortælle præsident Trump, hvis du tror at vinde med Roy Moore, vil det være let for det republikanske parti, ‘fejler du’ sagde senderen Lindsey Graham, (R) South Carolina.Voters vil lede til afstemningerne den 12. december. Som en påmindelse er den sidste dag til at registrere til afstemning mandag den 27. november. Alt indhold 2017, WALA; Mobile, AL. En Meredith Corporation Station). Mest populære HistorierMest populære StoriesMore >> Video viser slagsmål i mallVideo viser slagsmål i mallOpdateret: Mandag, 12. marts 2018 8:13 PM EDT2018 03 13 00:13:51 GMTA video indsendt på sociale medier får meget af opmærksomhed. Vi er fortalt, at det viser en slagsmål, der fandt sted inden for Shoppes på Bel Air i weekenden. En video, der er publiceret på sociale medier, får stor opmærksomhed. Vi bliver fortalt, at det viser en slagsmål, der fandt sted inden for Shoppes på Bel Air i weekenden. BREAKINGEn år gammel dreng blev dræbt ved et uheldigt skud. En årig dreng blev dræbt ved et uheldigt skud. Opdateret: Mandag den 12. marts 2018 10:40 EDT2018 03 13 02 : 40: 10 GMTPicture taget på Domain Street i Tillman’s Corner, hvor et barn blev skudt den 12. marts 2018 (FOX10 News) Mobilpolitiet undersøger skydningsdøden for et et år gammelt barn. Det polske politi undersøger skydningsdøden af et år gammelt barn.Video ser ud til at vise Navy jet møde med mulige UFOVideo ser ud til at vise Navy jet møde med mulig UFOUpdated: Mandag, 12. marts 2018 8:46 EDT2018 03 13 00:46:53 GMT6th Grader skriver vil i tilfælde af at han bliver dræbt i skole6 Grader skriver vil i tilfælde af at han bliver dræbt i skoleUddateret: Mandag, 12. marts 2018 8:38 EDT2018 03 13 00:38:24 GMT.