Moore skubber Lynx forbi Sparks for WNBA titel

Moore skubber Lynx forbi Sparks Moncler Udsalg for WNBA titel

‘Det var min undergang sidste år, og det hjemsøgte mig lang tid efter Game 5 sidste år. Jeg ønskede at komme ind og vise min tilstedeværelse, og det var rebounding.’ Minnesota slutter sig til de nu ødelagte Houston Comets som WNBA’erne Moore havde 10 bestyrelser, mens Whalen bidrog med otte hjælpere. ‘Jeg tror, ​​hver gang du gør dette, bliver det lidt mere specielt, fordi det bliver lidt sværere,’ sagde Whalen. ‘Vores start var ikke som om at parre som vi ville have det, men vi skære føringen og kom tilbage i spillet. Et par opkald gik ikke i vejen. Vi er nødt til at gøre et bedre arbejde i offseasonen for at prøve at finde ud af, hvordan man trækker kontakt. ‘Sparksne sprang af 12 med mindre end to minutter at spille, og gik derefter på en 9-løbe, og skar Minnesota’s fører til 79 76 i de sidste 30 sekunder. Det åbnede døren til Lynx for at holde deres raucous publikum på sine fødder. Sparks fik et dusin i første halvdel fra Parker, selvom hun savnede en trio med 3 point skud. ‘Jeg ved ikke præcis, hvad timingen var, men med 20 sekunder tilbage (i spillet), er vi igen tre. Det er en kredit for vores team, at kæmpe hårdt og sætte os i position. Vi lavede nogle rigtig gode spil og kunne ikke komme over humpet. ‘I tredje kvartal kom Lynx ud med at skyde skud og øgede deres fører til 47 35, men Los Angeles roede og begyndte at få bolden til Parker under kurv oftere. En 11 2 løber af Sparks og to kurve i sidste minut af den tredje snit Minnesota leder til 60 56 på vej ind i sidste kvartal. ‘Vi vidste, at det skulle komme ned til vores forretter og deres startere. Det var sådan, serien blev defineret, ’sagde Minnesota-træner Cheryl Reeve, der kæmpede tilbage tårer på postgame podiet. ‘Vi troede også at komme godt i gang, ville det være vigtigt, og det gjorde vi.’ Los Angeles Sparks Guard Odyssey Sims (1) forsvarer Minnesota Lynx videre Maya Moore (23) i første kvartal i WNBA Finals onsdagens kamp 5 , 4. oktober, ved Williams Arena. Brad Rempel USA TODAY Sports1 / 3

Minnesota Lynx hovedtræk Cheryl Reeve i andet kvartal mod Los Angeles Sparks i Game 5 i WNBA Finals onsdag den 4. oktober på Williams Arena. Brad Rempel USA TODAY Sports2 / 3

Los Angeles Sparks guard Odyssey Sims (1) dribler i andet kvartal mod Minnesota Lynx vagter Lindsay Whalen (13) i spil 5 i WNBA finalen onsdag 4 oktober på Williams Arena. Brad Rempel USA TODAY Sports3 / 3

MINNEAPOLIS Stadig smarte fra et dårligt WNBA Finals-spil for et år siden, fandt Sylvia Fowles en vej til rebound. Bogstaveligt talt.

Fowles og Maya Moore førte vej som Minnesota Lynx aldrig trailed og slog Los Angeles Sparks 85 76 i Game 5 i WNBA Finals på onsdag for at gøre krav på den fjerde ligakron i franchise historie.

Ved at acceptere finalen MVP trofæet efter at have scoret 17 point og trække ned en sæson høj 20 rebounds, Fowles tilbagekaldt Game 5 for et år siden, da hun savnede Moncler Outlet en rebound, der gjorde det muligt for Sparks at gøre det endelige skud og vinde titlen.

‘Hvis jeg ikke gjorde noget andet, ville jeg gøre det til min virksomhed at gå derude og komme tilbage,’ sagde Fowles. ‘Det var min undergang sidste år, og det hjalp mig lang tid efter Game 5 sidste år. Jeg ønskede at komme ind og vise min tilstedeværelse, og det var rebounding. ‘

Minnesota slutter sig til de nu beskadigede Houston Comets som WNBAs eneste fire-time-mestere. Lynx vandt også titler i 2011, 2013 og 2015.

Moore toppede Lynx med 18 point, og Lindsay Whalen tilføjede 17 point. Moore havde 10 brædder, mens Whalen bidrog med otte assistenter.