Mor af passagerer i dødbringende sammenstød med bokser taler ud

Mor af passagerer i dødbringende sammenstød med bokser taler ud

ADVARSEL: Denne historie indeholder elementer, som nogle seere kan finde forstyrrende

NEW HAVEN, Conn. (WTNH) første gang siden et dødbringende bilvrag tog livet af den lokale boksemester Luis Rosa Jr., lærte vi identiteten af ​​den overlevende passager Moncler DunJakke i bilen med boxeren.

Tanika McCotter bekræftet til News 8, hendes 24-årige søn, Aaron McCotter, var i bilen. Det er svært at se min søn ligge der sådan, fordi han så fuld af liv, sagde McCotter da hun kæmpede tilbage tårer. absolut et mirakel. skyndte sig tilbage til Connecticut fra North Carolina og forlod sin søns sygehusbedside bare kort for at tale med nyheder 8 Mario Boone.

Relateret indhold: New Haven boxer lagt til hvile

haven forlod dette hospital på 15 dage, sagde hun. Jeg har været inde i dette hospital siden jeg kom her. beskrev alvorligheden af ​​Aarons skader. Ansigtet blev brudt her over hans tænder. Broken kæbe, en leverblødning, nyreblødning. Og han har to operationer på hans bugspytkirtlen. Faktisk har Aaron gennemgået mindst fem operationer.

Aaron er kendt over New Haven for sin kunstneriske kreativitet. Sneaker designer skulle snart lancere sin egen tøjmærke.

er som et stort tilbageslag for ham, sagde hans mor.

Original historie: New Haven boxer Luis Rosa Jr. går væk i krasj, der involverer forkert mådechauffør

Nu er han på en ventilator med tab af hørelse i hans venstre øre og begge ben er brudt. er nødt til at lære at gå hele vejen igen, sagde hun.

West Haven politiet vandt bekræfte Aaron var i Rosa Jr. bil heller ikke vil de bekræfte en årsag til sammenbruddet med henvisning til den igangværende undersøgelse. Aaron har heller ikke været meget hjælp til efterforskere.

Har ikke nogen hukommelse ved hele ulykken, sagde Tanika McCotter.

Tanika ved bedre end de fleste om smerten ved at miste et barn, fordi hun allerede burde begrave en 13-årig datter. Måske, hvorfor hun er villig til at kæmpe så Moncler Outlet hårdt for at se Aaron komme sig.

Vær her, indtil min søn går ud her, det siger hun sikkert.

Del dette: Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pocket Klik for at dele på Reddit (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pinterest (Åbner i nyt vindue) Klik for at udskrive (Åbner i nyt vindue) Klik for at maile (åbnes i nyt vindue)