Mor af Southlands overfald offer svarer til angriberen

Mor af Southlands overfald offer svarer til angriberen

Den 21-årige blev angrebet efter at have Moncler DunJakke forsøget på at få folk til at forlade en fest, som en yngre familie havde hjemme i marts 2016. Han blev slået og stukket flere gange, ifølge provinsens sakkyndige læge, der siger den unge mand mistede tre liter blod og kunne have døde.

Robert Mills, 24, var i provinshovedstaden i St. John s onsdag morgen til dag 2 i sin dommedagshøring, idet han påstod sig skyldig i forværrede overgreb og våbenafgifter i forbindelse med angrebet. Han har indrømmet at bruge messingknogler for at slå den offer og der er intet bevis for, at han var ansvarlig for stabbingen. En kniv, der bærer offerets DNA blev genoprettet nær scenen.

Mills var ikke den eneste, der blev anklaget i forbindelse med angrebet: fire teenagere, der ikke kan blive navngivet på grund af deres unge alder, har ikke påstået sig skyldige i forværrede overfald.

Mills fortalte retten, at han ønskede at undskylde offeret og hans familie såvel som hans egen. Hans advokat, Sandi MacKinnon, fortalte retten Mills ønskede at skrive undskyldningstegn til offeret og hans familie, som ikke var i retssalen.

Familien er tøvende med at tro på hans anger.

‘Det er meget svært at stole på Moncler Outlet Online sin oprigtighed i betragtning af hans manglende samarbejde, når han står på standen’, sagde offerets mor til The Telegram i eftermiddag (onsdag) med henvisning til et tidligere retsudseende, da Mills vidnede, men gjorde det at han ikke var interesseret i at være der. Mills sagde også på det tidspunkt, at han løj til politiet, når han gav dem en erklæring efter angrebet.

‘Jeg er færdig,’ fortalte han retten på et tidspunkt, lænede sig tilbage i fangerens boks. ‘Jeg’ svarer ikke på flere spørgsmål. Du har allerede opkrævet mig. Du kan tilføje en ekstra afgift, hvis du vil. Jeg er virkelig ikke interesseret. ‘

Offrets mor sagde, at hun håber Mills ‘undskyldning er ægte lige, og håber, at Mills får den hjælp, han har brug for.

‘Jeg vil bare sætte alt sammen bag os, så min familie og jeg kan gå videre,’ sagde hun.

MacKinnon bad dommer Jim Walsh om at dømme Mills til to års fængsel med en efterfølgende prøvetid på to til tre år og tilføjede, at han håbede at få rådgivning om vrede og afhængighedsproblemer.