Mor arresteret for at slå barn i Arizona Wal

Mor arresteret for at slå barn i Arizona Wal

Jeg er på ingen måde 3 gange større end disse dumme bitc. ‘Men læser denne artikel og ser billedet af drengen bliver trukket væk sådan vil jeg elske fem minutter alene med hver af dem. Mit spørgsmål er, hvorfor har ingen i denne Wal Mart fået drengen fra dem? Jeg tror ikke, jeg kunne lige har stået der og se, at drengen bliver trukket sådan. Når hun ser disse mødre forbi, er hun ikke bedre nu da hun var da. Min gud, hvorfor holder domstolene disse børn tilbage til forældrene eller endda tillade at have og holde nye. Personligt tror jeg, at tiden for børnehjem er kommet. Vi har ikke de tilgængelige tjenester til behandling af alle børn, der misbruger forældre; interventioner og opfølgningsovervågning er ansvaret for overarbejde retssystemer og stat og føderale børne- / familievelfærdspersonale, der er fuldstændig overvældet. Vi græder i vrede og bør, når noget som dette er fanget på kamera, er det dog en scene, der spiller ud for 1000’erne af børn hver dag i dette land og indtil vi som et folk kræver, at vi finder løsninger, det vil fortsætte. Jeg har ikke meget håb, da vi tilsyneladende ikke har meget opmærksomhed i dette land. Jeg ved ikke, hvad svaret er, men vi skal begynde at have samtale, og jeg tror, ​​at det er på tide at indse det bare Moncler Outlet fordi nogen er den biologiske forælder til et barn, det gør dem ikke til en forælder. Vi har denne æbletær mentalitet om familie i dette land, der er intet andet end en illusion. Forsøger at sætte børn tilbage med bioforældre (bare fordi de er bioforældre ) ikke længere fungerer, ikke før disse børn misbrugte forældre får det langsigtede og vedvarende hjælp, de har brug for at ændre deres adfærd, er det en brugbar mulighed. Jeg tror også, at Kina måske er på noget med deres enebørns eneste politik. Det er altid Det er forbløffende for mig, at folk, der misbruger deres børn, har en tendens til at have mere end en. Vores prioriteter i dette land suger, og de fleste af vores idealer er for det meste mere illusion. Vi har problemer i River City og det er tid, vi begyndte at tale højt og klare det sociale i ssues i dette land, der i sidste ende vil være dette lands død.

De kastrer mandlige pedifile, ikke? Hvorfor ikke sterilisere denne _itch og holde hende fra at have, dræbe og misbruge mere uskyldige børn ??? Så skal de behandle hende og hendes mor som hun gjorde sine uskyldige babyer.

Sæt en sok i den kvinde! Bedre hun slog dangbarnet, end at få drengen til at blive en bum og gå rundt killin og robbin. Du græder babyer gør mig syg, hvorfor derfor har du alle disse dang punks robbin og killin nu, fordi jeg undskylder folk som dig. Jeg siger, at de burde give den dame en medalje for at bustin sin butt godt. En god byste i koteletterne gør aldrig ondt ingen hård ledet dreng, og drengen havde brug for det slag, hun gav ham. De viste ikke den lille djævel kickin og fightin hej ma. Nej de justerede viste, at den stakkels kvinde gjorde sit arbejde som en ma. Jeg er træt af, at du ved det hele, gør altid godere altid for at arbejde for folk, der arbejder hårdt. Fængslerne er fulde af børn, der snakkede ryggen til deres mødre og slog dem tilbage. Jeg forutser at sige, at du vil miste din klæbemiddel, det vil være tid til at dræbe en god borger en dag. Spare stangen og drej djævelen løs. Jeg håber, de lader barnet komme leve med dig. Og lad mig ikke græde, når han hævder, voldtægt og røver dig. Du er en stor dumme!

Sæt en sok i den kvinde! Bedre hun slog dangbarnet, end at få drengen til at blive en bum og gå rundt killin og robbin. Du græder babyer gør mig syg, hvorfor derfor har du alle disse dang punks robbin og killin nu, fordi jeg undskylder folk som dig. Jeg siger, at de burde give den dame en medalje for at bustin sin butt godt. En god byste i koteletterne gør aldrig ondt ingen hård ledet dreng, og drengen havde brug for det slag, hun gav ham. De viste ikke den lille djævel kickin og fightin hej ma. Nej de justerede viste, at den stakkels kvinde gjorde sit arbejde som en ma. Jeg er træt af, at du ved det hele, gør altid godere altid for at arbejde for folk, der arbejder hårdt. Fængslerne er fulde af børn, der snakkede ryggen til deres mødre og slog dem tilbage. Jeg forutser at sige, at du vil miste din klæbemiddel, det vil være tid til at dræbe en god borger en dag. Spare stangen og drej djævelen løs. Jeg håber, de lader barnet komme leve med dig. Og lad mig ikke græde, når han hævder, voldtægt og røver dig. Du er en stor dumme!

AAWWW, hvad er sagen, Hank? Din mor slår dig som barn også? Lad mig fortælle dig noget. Jeg rejste 2 børn, der næsten aldrig har spanket og er nu fine, lovgivende unge voksne er jeg stolt af at sige er min. Denne kvinde er en almindelig barnmishandler, Moncler Outlet Online ren og simpel. Du er dummien.

Sæt en sok i den kvinde! Bedre hun slog dangbarnet, end at få drengen til at blive en bum og gå rundt killin og robbin. Du græder babyer gør mig syg, hvorfor derfor har du alle disse dang punks robbin og killin nu, fordi jeg undskylder folk som dig. Jeg siger, at de burde give den dame en medalje for at bustin sin butt godt. En god byste i koteletterne gør aldrig ondt ingen hård ledet dreng, og drengen havde brug for det slag, hun gav ham. De viste ikke den lille djævel kickin og fightin hej ma. Nej de justerede viste, at den stakkels kvinde gjorde sit arbejde som en ma. Jeg er træt af, at du ved det hele, gør altid godere altid for at arbejde for folk, der arbejder hårdt. Fængslerne er fulde af børn, der snakkede ryggen til deres mødre og slog dem tilbage. Jeg forutser at sige, at du vil miste din klæbemiddel, det vil være tid til at dræbe en god borger en dag. Spare stangen og drej djævelen løs. Jeg håber, de lader barnet komme leve med dig. Og lad mig ikke græde, når han hævder, voldtægt og røver dig. Du er en stor dumme!

Du er nødt til at narre mig! Nu forsøger vi at vende ofrene til de kriminelle !? Jeg er alt for passende disciplin af børn, selv spanking, men hvad denne kvinde og hendes mor gør for deres børn er FAR fra passende disciplin. De er kriminelle, enkle og enkle! Hvem vil forsvare børnene i dette land og verden, hvis ikke os?

Hvorfor glider disse børn gennem revnerne? Hvorfor trådte statens børns velfærdssystem ikke ind og adskiller barnet fra sin forsømmelige mor? Denne mor burde have været på en form for urliste. Tilfældige og periodiske kontrolundersøgelser, hjemmebesøg og 1 på 1 samtaler med en sagsbehandler. Måske hvis disse ting var blevet sat på plads, ville vi ikke være nødt til at være vidne til, at hun mistede sit everlovin sind på en lokal Wal Mart. Der er nogle mange familier derude, der ikke behøver systemet til at træde op, og børnene bliver revet af dem for falske påstande og uberettigede beskyldninger. Når familierne endelig hopper igennem alle hoopsne, er skader blevet udført emtionelt og finacially, der tager år at helbrede. Men der er forældrene derude, der ikke har nogen forretning, der rejser børn, og det er de børn, der bliver statistikkerne. Jeg tror, ​​at hvis sagen arbejdstagere ville tage sig tid til at undersøge falsk fra de virkelige påstande, ville de være i stand til at adskille de gode forklæder fra forældrene, der skulle tages ud et skud som et rapsdyr. Eller vi alle skal rejse vores børn konstant og se over vores skulder undre sig over, om vi skal være den næste vicitm af et basalt krav.

Dette barn bør placeres med en familie memeber eller en familie, der giver et skæb om hans velfærd og er villig til at elske ham for hvem han er og forstå, at en adolecent vil være mundig til tider.

Få 2 cent fra en person, der var offer for et grundløst krav. ‘Hvorfor slår disse børn gennem revnerne? Hvorfor har statens børns velfærdssystem ikke gået ind og adskille barnet fra sin forsømmelige mor? Denne mor burde have været på nogle form for urliste. Tilfældige og periodiske kontrolundersøgelser, hjemmebesøg og 1 på 1 samtaler med en sagsbehandler. ‘

En af de største grunde til at abusive kvinder som denne ikke blev overvåget i Arizona, er fordi de fleste sociale tjenester går mod illegale fremmede mexicans i stedet for til de amerikanske borgere.

Sheriff Joe forsøger at slippe af med dem, men sympati grupper kæmper hårdt for at holde illegale her.

Disse illegale fremmede mexicere skyder folk, de røver folk, de stjæler dine biler, de sælger stoffer til dine børn, de sprayer dine bygninger, de suger amerikanske skatte dollars som du ikke ville tro, og listen fortsætter og fortsætter.

Amerikanske skatte dollars, der burde have været brugt til korrekt overvågning af denne kvinde og hendes barn bliver tildelt illegale udlændinge-mexicere i stedet.