Mor beskylder administrationen for teen

Mor beskylder administrationen for teen

One Heritage High School-studerende er ved at blive hjemme, og en anden står over for anklager, efter at en kamp brød ud blandt to teenagere på skolepladsen i sidste uge.

Moderen til teenagen, der blev såret i kampen, siger, at hendes 14-årige datter kaldte efter kampen i hysterik.

‘Hun var hysterisk. Hun sagde:’ Mamma, jeg blev trukket over fortovet ‘, og jeg kunne ikke forstå hende, så jeg sagde:’ Det bliver ok, ’sagde offerets mor, hvem ønskede ikke at blive identificeret af frygt for gengældelse.

Moderen sagde, at hendes teenager ventede på, at bussen skulle gå hjem, da hun blev overfaldet. Hun skyndte sig til gymnasiet, hvor hun sagde, at hun fandt sin datter i et låst rum.

Hun Moncler DunJakke tog straks sin datter til beredskabsrummet, hvor hun blev diagnosticeret med hoved og nakke skader. Hun har også flere nedskæringer og blå mærker.

En video, der blev sendt til den mistænkte s Snapchat-konto kort tid efter kampen, viser, at hun sidder i et værelse med en kvinde, hun identificerede i videoen som sin mor. De to er høje i hinanden og kan høres om det videoen viser også et billede af kontanter teenageren sagde hun var betalt for kampen.

Offrets mor sagde, at hendes datter er blevet truet af den mistænkte i uger. Hun sagde også, at hun havde opfordret til hjælp fra skoleadministratorer flere gange, lige så nylig som om morgenen i kampen.

‘Jeg talte til administrationen, og jeg sagde specifikt til dem:’ Du skal holde min datter sikker. Hun er ikke sikker på den skole, ’sagde hun. ‘Og de siger:’ Åh, du overreagerer. ”

Timer senere blev hendes teenage datter angrebet.

Moderen, nu blev rasende administratorer ikke mere for at beskytte sin datter fra mobberne, sagde hun ville finde en ny skole til sit barn.

‘Dette skal være en ingen mobning zone, nultolerance. Og hvad gjorde de Billige Moncler DunJakke for min datter? De mobbet hende, og de mobbet mig også,’ sagde hun.

Wake County District Attorney indgav en juvenil andragende mod den mistænkte for misdemeanor overfald forårsager alvorlig kropsskade.

Føderale vedtægter designet til at beskytte elevets privatlivsramme, som skolens administratorer kan sige om specifikke hændelser. En erklæring fra Wake County Public Schools sagde, at kampe på skolen campus er forbudt.

‘Skoleadministrationen undersøger grundigt alle forandringer mellem eleverne for at fastslå overtrædelser af skoleplanens politik og studentens adfærdskodeks for alle involverede studerende. Desuden arbejder skoleadministrationen sammen med Wake Forest Police Department for at dele information om denne specifikke hændelse,’ udtalelsen sagde.

Hændelsen er under undersøgelse

Mere om dette

IMAGE: Mor beskylder administration for teenage beating på Heritage High1Maybe Jeg mangler noget, men jeg forsøger stadig at finde ud af, hvor løbene af de involverede er blevet offentliggjort. Uanset hvilken race børnene er, bør mobning ikke tolereres, PERIODE! Dagens generationer har det værre, når det gælder mobning på grund af sociale medier. I hvert fald i min dag var der en kort udsættelse med slutningen af ​​skoledagen. Indsendt af Angel Bousquet

Så du på videoen Angel? Det viste et billede af offeret på hospitalet. Samt angriberen og hendes mor. Det er tydeligt, hvad individernes løb er. Mens du er rigtig, er løbet ikke relevant, jeg ville blot påpege, at det faktisk er blevet offentliggjort.

Åh min, hvad vi har forværret med vores børn ,,,, Jeg tror Wake Forest har mange problemer, som ingen anerkender ,,,, skjult. Indsendt af Sheila Rohrbach

Sheila Rohrbach, Hvad er der sket med denne pige, er HORRIBLE! For borgernes sikkerhed må du måske dele nogle af disse ’skjulte problemer’.

Dette var en forfærdelig hændelse, men jeg tror, ​​at der er mere til denne historie end det blev trykt. Den første dag i skolen var mandag i sidste uge, men moderen rapporterede, at hendes datter var blevet mobbet i flere uger. Hvorfor havde moderen gjort noget for at stoppe dette før skolen startede? Moderen siger også, at hun selv er blevet mobbet. Endnu mere grund til at handle!

På baggrund af hvad der er i artiklen, skulle HHS have gjort noget for at beskytte denne pige, men hvis moderen var virkelig bange for sit datterliv, så syntes moderen at have handlet i de flere uger før op til skolens første uge. WCPSS skal give svar! WCPSS skal sætte deres ord, hvor deres mund er! INGEN BULLY POLICY !! Indsendt af Amber Maxwell

Har du forsøgt at lære dit barn at kæmpe tilbage? Bullies kan lide at bytte på de svage og sårbare. Ligesom min far fortalte mig mange for mange år siden. ‘Selvom du taber kampen med en mobning, forlader de dig alene efter det, fordi de ikke vil have nogen, der kæmper tilbage.’ Han havde ret. Det fungerede for min søn, det fungerede for mig, og det fungerede for utallige andre børn, der har været mobbet i fortiden. Amber, jeg ser det alvorligt. Du forsøgte at gøre det på den rigtige måde, som det burde være, lær nu ham at forsvare sig og stå op for dem. I det mindste vandt han som et offer mere, og han får selvtillid. Held og lykke.

Ja børn er børn, men når spørgsmålet fortsætter, forventer jeg, at nogen skal tage stilling. Ved ikke at tage stilling, bliver du kun ved at blive en del af problemet. WCPSS har en NO BULLY TOLERANCE, det er, hvad de siger, og det er, hvad de skal stå ved. Ting er forskellige nu, da var de da. Børn begår selvmord, fordi ingen tager stilling. Du har tydeligvis ikke fået barn til at blive mobbet. Jeg vil bede for dig, hvornår og hvis den dag nogensinde kommer. Ting er ikke som de bruger til at være. Det er en anden tid. (Næste gang, vis lidt respekt ‘dame’ eller ‘mand’ er ikke den rigtige måde at henvende sig til en person, som du ikke engang ved). Indsendt af Amber Maxwell