Mor beskyldt for at opmuntre 4

Mor beskyldt for at opmuntre 4

AUSTIN, Texas (KXAN) En arrestordre er udstedt til en Austin kvinde, der er anklaget for at opmuntre hende 4-årige datter til at kæmpe med andre børn, mens de filmer det på sin telefon.

Den 12. august siger Austin-politiet, at de har modtaget en rapport om et barns fareangreb fra en mand, der sagde, at Jennifer Sanchez, 19, hans barns mor, tapede videoer, der viste børnene at kæmpe.

Faderen lagde også videoerne på sin Facebook-side og gjorde videoerne til at virale. Videoerne er siden blevet fjernet fra hans side. 24 timers nyheder 8 søsters station KXAN modtog flere e-mails og Facebook-beskeder om videoerne Moncler Outlet den uge, men på det tidspunkt ville politiet kun sige, at de undersøger.

Ifølge retsdokumenterne viser den første video fire unge børn og en teenager, der hopper på en stor trampolin på et hjem i det sydlige Austin. I videoen kan to små piger ses og kæmpe hinandens hår. Politi siger Sanchezs datter blev slået ned af sin 4-årige tante og derefter trukket af håret.

Offret begynder at græde i smerte og råbte på Sanchezs hjælp, men moderen fortsætter med at ‘opmuntre og juble for kampen om at fortsætte’. På et tidspunkt opfordrede Sanchez en af ​​de yngre drenge til at slå hendes barn som hun havde håret trukket.

Den anden video viser de to piger, der kæmper i stuen. Begge ofre kan ses slagning og slapper hinanden i ansigt og hoved, siger politiet. En mands stemme kunne høres i baggrunden og sagde: ‘Gå, gå, slag, slag, kom videre, hvis du vil have det cupcake.’

Da Sanchez mødtes med børnesikring nogle dage senere, sagde hun, at hun optagede begge videoer og shesent de videoer til hendes barns farens mor, anklager affidavits siger.

Fars far siger, at han kæmper for sin datter

Faderen, der ringede til politiet og sendte videoer online, talte med KXAN på tirsdag.

‘Det var svært for mig selv at ringe til CPS, nå ud til politiet, du ved, jeg gjorde det for’ fordi min datter. Jeg så, hvor slemt hun var i den video, ‘forklarede Augustine Amaro.’ Den gamle ville jeg have gået derovre og vendt ud, og jeg ville ikke bryde mig om noget. Men det gjorde jeg for min datter. vil have, at hun fortsætter igennem denne cyklus igen og igen. ‘

Amaro siger, at indholdet af videoen tvang ham til at rapportere det til politiet og sende det online, selvom han ikke var sikker på, om nogen Moncler Outlet Online af ​​de involverede voksne ville betale omkostninger.

‘Der er så mange børn, der bare vokser op i et voldeligt hjem. Jeg ved ikke, hvad der foregår med min datter, medmindre jeg ser bevis. Jeg kan ikke lide at gøre noget, medmindre jeg ser bevis, og jeg har endelig bevis. Så gik jeg videre og gjorde hvad jeg skulle gøre, ’sagde Amaro.’ Jeg ville gerne hente hende ud af den situation, du ved det bedste jeg kan. ‘

At se videoen, siger faderen, var smertefuld.

‘Min datter’ s græder. Hun er i smerte. Enhver der ser den video ved det, ’sagde han. ‘De slog fysisk hende op. Hun råber om hjælp fra sin mor, den hun skulle gå til med alle sine problemer, du ved? Hendes far er ikke der, så hun skal hen til hende mor med alle hendes problemer, og hun bliver mishandlet som dette. ‘

Faderen siger, at selvom han er på prøve i forbindelse med voldshandlinger i familien, der involverer sin datters mor, Jennifer Sanchez, siger han, at han håber, at deres forsvarsordre vil ende til hans fordel. Amaro fortæller KXAN, at han vil forfølge forældremyndigheden over den lille pige.

‘Jeg må ikke lade det gå i mit hus. Ungene kan ikke kæmpe i mit hus, ’sagde han.

Amaro siger, at han vil forsøge at opretholde en høring om nødforvaring, i det mindste har hans mor mulighed for at få forældremyndighed.

‘Min mor er den bedste pasform til hende, hun elsker min mor. De har en bånd, der er ubrydelig’, tilføjede Amaro.

Ifølge retsdokumenter blev manden, der talte om cupcake, identificeret som Joann Sanchezs kæreste, Tommy Cruz, 32.

Alle tre voksne står over for barnesikring. Hvis de blev dømt, kunne de bruge op til to år bag stænger.

En talsmand for CPS siger, at de fjernede to piger i alderen 2 og 4 fra Jennifer Sanchez ‘pleje. Agenturet fjernede også fem børn fra Joann Sanchez, deres alder fra 4 9 år.

Ingen svarede, da KXAN bankede på døren til South Austin duplex identificeret som hjemmet hvor kampene skete.