Mor dømt for at forsøge at dræbe sine børn får 10 til 30 års fængsel

Mor dømt for at forsøge at dræbe sine børn får Moncler Udsalg 10 til 30 års fængsel

WILKES BARRE På trods af ubehagelige anbringender fra venner og familiemedlemmer blev en Wilkes Barre Township mor, der blev dømt for at forsøge at dræbe hende til to børn, ved at kvælte dem med udstødningsgasser, dømt til årtier i fængsel.

Hendes advokat sagde, at han allerede planlægger at appellere.

Melissa Scholl, 34, blev fundet skyldig den 15. september i to tilfælde af forsøg på mord. Anklagere siger, at hun i december 2015 fyldte sine to børn, Julian og Vera, 7 og 5, ind i hendes bil og kørte en slange fra udstødningsrøret ind i vinduet. Juryen afviste vidnesbyrd fra forsvaret, der tyder på, at Scholl bare græd ud for hjælp, i stedet for at sidde sammen med anklagere om, at hun havde til hensigt at afslutte sine børn.

På mandag dømte Luzerne County dommer David Lupas Scholl til fem til 15 år i statsfængsel for hvert antal forsøg på mord. Sætningerne skal betjenes efter hinanden, hvilket betyder, at hendes samlede fængstid er 10-30 år.

Scholl blev ligeledes dømt til fem års prøvetid for hver tælling, der skulle betjenes efterfølgende, svarende til et årti af prøvetid.

Før han blev dømt, sagde Lupas, at han overvejede, hvad forsvarsadvokat Larry Kansky kaldte omstændigheder, der var opstået af både Kansky og flere venner og medlemmer af Scholl-familien, der vidnede om hendes karakter.

Kansky beskrev Scholl som en kvinde, der var i slutningen af ​​hendes reb. Han beskrev Scholl-mand, Dan Scholl, som en voldsom mand, der fysisk misbrugte hende og sagde, at han også havde voldtaget hende.

Melissa havde indgivet to beskyttelse mod misbrugsordrer mod Dan. Den anden af ​​de to PFA’er blev indgivet i august 2015, kun to måneder efter at parret var gift og fire måneder før hun forsøgte at kvælte sine børn.

Kansky sagde, at Scholl accepterede dommen, men sagde, at den yderste tvang, hun blev placeret under, var den største formildende omstændighed i sagen. Kansky bad også Lupas om at overveje, at der ikke blev forårsaget nogen fysisk skade for begge børn som følge af forsøget på at myrde, og at Scholl ikke havde nogen tidligere strafferegistre.

Tegn vidner, herunder venner af Scholl og hendes forældre, beskrev hende som en kærlig, men urolig kvinde.

Eugene Sperazza, en civiladvokat og en præst for Central United Methodist Church, kirken Scholl deltog, sagde, at Scholl børn virkelig elsker børn, og den slags kærlighed skal undervises af familien.

Sperazza sagde en lang fængselsstraf for Scholl ville børnene fra kilden til kærlighed. Stanton, Scholl far, spurgte Lupas for at være lunken og sagde, at Scholl altid havde været en dramadronning. Stanton sagde, at han snart var 70, og har brugt de sidste tre Christmases uden Scholl, hans yngste datter.

bede dig Moncler Outlet Online om at hjælpe mig med at reparere min familie så godt som muligt, sagde han, mens han kvælede tilbage tårer. vær så lænkelig som du muligvis kan. talte også før Lupas, noget hun ikke gjorde ved enten retssagen, der endte med hendes overbevisning eller hendes mistrial i juni.

Begyndende med at lykønske Lupas med hans nylige tilbageholdelse, fastholdt Scholl argumentet i løbet af forsøgene, at hendes handlinger var et råb om hjælp.

dumt troede, at at lave en scene (for min mor) ville gøre hende klar over, hvor desperat jeg følte, sagde hun.

Citerende beviser, der viste, at hendes køretøj var slukket på det tidspunkt, og at der ikke blev skabt en tætning mellem udstødningsrøret og førerhuset på køretøjet, sagde Scholl, at hun troede på det tidspunkt, at hendes handlinger var assisterende distriktsadvokat Sam Sanguedolce, der var stærkt uenig med Scholl og de andre tegn vidner. Opkald til aggregerede på hinanden følgende sætninger sagde Sanguedolce meningen om at sende en besked til offentligheden, at adfærd som Scholl ikke ville blive tolereret.

Lupas sagde, at han overvejede de formildende omstændigheder, der blev fremført af forsvaret, men sagde, at hun ikke tilgav sine handlinger.

opvejer alt hvad der er den hændelse, der bringer os her, sagde han.

Efter dommen blev afsagt kaldte Kansky det Kansky hævdede, at der var mange problemer med retssagen, hvilket tyder på, at nogle beviser blev fejlagtigt indrømmet, ligesom tekstmeddelelser mellem Scholl og hendes mor, han hævder, blev fundet uden for rammerne af en warrant.

ikke give op på Melissa Scholl, sagde Kansky. Faktisk er appellen allerede skrevet. sagde, mens en strategi skulle være dannet efter at appellen er indgivet, vil det samlede svar på klagen være det samme.

kommer til at bekæmpe det til døden, sagde han.

På vej ud af retshuset, kommenterede Scholl ikke direkte på dommen. I stedet sagde hun, at hun elsker Julian og Vera, og ønskede medlemmer af medierne en glad Thanksgiving.

Melissa Scholl ledes ud af Luzerne Amt efter hendes dommindelse på mandag den 21. november 2017. Scholl stoppede kort og sagde, at hun elsker sine børn og også sagde Thanksgiving. Aimee DilgerTimes LeaderMelissa Scholl ledes ud af Luzerne County Court efter hendes domfældelse mandag den 21. november 2017.