Mor desperat at bringe skadet søn hjem

Mor desperat at bringe skadet Moncler Udsalg søn hjem

Monteringsmedicinske omkostninger har en Kamloops mor i et løb mod tid for at bringe hendes syvende søn hjem fra Den Dominikanske Republik, hvor han er begrænset til en hospitalsseng på grund af en hjerneskade. Catherine McDonald sagde, at hun har brug for omkring $ 70.000 for at bringe Mike Donald, 33, en tidligere Kamloops resident, tilbage til Canada via air ambulance penge, som familien ikke har. ‘Det dræber mig. Hver dag bliver han værre,’ en tårnfuld McDonald sagde søndag. Donald arbejder på en hardware butik i Cranbrook, hvor han flyttede for et år siden. Han var i Dominikan til en vens bryllup, da han smuttede og faldt ved poolen på hans hotel den 5. november. McDonald sagde, at hovedet var forbundet hårdt med granitoverfladen. Overfladen var glat på grund af den tropiske regn forårsaget af orkanen Tomas. Hun sagde at han klagede til hende om det, da de talte i telefon. ‘Det regnede så slemt, at det bare tog fødderne ud under ham,’ sagde McDonald. Donald følte sig fint først. Derefter begyndte hovedpine og bouts af svimmelhed og opkastning. Han indrømmede sig selv til et nærliggende hospital den næste dag. Læger opdagede Donalds hjerne at bløde og opsvulmet. McDonald sagde, at hans tilstand er forringet til det punkt, hvor han rammes af anfald og er begrænset til en hospitalsseng. Hun sagde, at Donald har rejseforsikring, men efteråret er sket på hotellet, hvilket skaber en uoverensstemmelse over, hvem der skal betale de medicinske omkostninger. Regningen er allerede $ 30.000. Familien flere medlemmer har rejst til at være ved Donalds side har betalt $ 10.000, men McDonald er bekymret for, at hendes søn ikke får den pleje, han har brug for, Moncler Outlet Online sagde hun. Så rejser familien penge for at bringe Donald hjem, med anstrengelser i gang i Kamloops og Cranbrook, hvor han for et år siden flyttede for at være nær sin datter. Venner i Revelstoke vil holde en fordelskoncert fredag. I Kamloops har McDonald åbnet en konto hos Montreal i Montreal under Mike Donald (McDonald), hvor folk kan bidrage til årsagen. Hun ved ikke, hvor meget der er rejst hidtil. En Facebook-gruppe, der hedder Help Raise Funds til at bringe Mike McDonald Home, har fået over 400 medlemmer i søndag. McDonald ved ikke, hvor mange penge der er blevet rejst, og der er heller ikke foretaget ordninger til en luft ambulance. Men hun har tiltrukket hjælp fra MP Cathy McLeod for at få processen til at rulle. McLeod har kontaktet udenrigsanliggender, men ville ikke kommentere sagen yderligere og sagde, at hun ikke kunne tale med konkrete tilfælde. Hun sagde, at udenrigsanliggender regelmæssigt hjælper kanadiere, der støder på problemer i udlandet, og anbefaler folk at rejse med en ordentlig sygesikring. McDonald, som er arbejdsløs og handicappet, har kun fokus på at få hendes søn hjem. Hun sagde, at han næsten ikke kan sidde op eller spise. Donald var en atlet, der spillede junior league og midget rep hockey i Cariboo som ungdom. Hun sagde, at turen var Donalds første, der ikke involverede et hockeyhold, og han glædede sig til det. ‘Han var så begejstret og så glad,’ sagde hun.