Mor forsvarer søn anklaget for børnemishandling

Mor forsvarer søn anklaget for børnemishandling

Hjem Nyheder El Paso Nyheder New Mexico Nyheder USA / Verdensnyheder Texas Nyheder Kriminalitet Nyheder ABC 7 Xtra Special Reports Uddannelse Fotogallerier Livestream Vejr Vejrvarsler Trafik Trafikkameraer Bridge Ventetider Texas Vejforhold New Mexico Vejforhold Lufthavne Flight Information Pump Patrol Video Event Livestream Newscast Livestream Lokal Nyheds Video ABC Nyheder Stream Sport Borderland Blitz Community Champions UTEP Sport NMSU Sport Livsstil Underholdning Begivenhedskalender Mad Hus / Hjem Kæledyr ABC’s Health Stand Moncler DunJakke With Estela Sundhed Las Palmas Del Sol Sundhedspleje El Paso Kosmetisk Kirurgi Rio Grande OBGYN Optimal Performance Therapy Mental Sundhed Spørg ekspert Legacy Construction Supreme Vaskeri Rengørere Del Download vores apps Tilmeld dig nyhedsbreve Send tips / billeder / video Følg os på sociale medier KVIA Historie om KVIA Contest / Regler Privacy Policy Closed Captioning Concerns FCC OFFENTLIG FIL Mennesker i ABC 7 Kontakt os TV Listings Search

Mor forsvarer søn anklaget for børnemishandling

LAS CRUCES, New Mexico Mindre end en uge efter hendes søn blev anholdt på to tæller af børnemisbrug, brugte en sørgende mor Billige Moncler DunJakke den fjerde juli ferie til at forsvare sit navn.

Nitten år gammel Tezcatlipoca Soto er bag barer, efter at politiet siger, at han misbrugt sin kæreste to årige søn.

søn har aldrig været aggressiv over for dette barn til enhver tid i de to år, de var sammen, ’sagde Michelle Lascano, Soto mor.’ Han har aldrig ramt dette barn nogensinde. siger, at Soto har været i et forhold med offermoren Sarahi Martinez i omkring to år. Han er ikke relateret til barnet.

Retlige dokumenter Soto tog sig af offeret, mens Martinez var på arbejde og badede barnet torsdag den 29. juni, da misbruget angiveligt opstod.

Soto sagde, at offeret fik sæbe i øjet og begyndte at græde ukontrollabelt og gøre Soto vred.

Retsdokumenterne siger, at offeret havde blå mærker og slid på hans ansigt og ben, i overensstemmelse med at være fast eller slappet af enten en hånd eller et andet objekt.

Barnet havde også en cirkulær skade over hans kønsorganer, hvilke domstole dokumenter hævder er i overensstemmelse med en cigaretforbrænding.

Lascano fortalte ABC 7, at hun var den, der fandt skaderne, da hun skiftede drengetøjet.

‘Hvem kunne gøre dette til et barn?’ hun spurgte. ‘Han to år gammel, men jeg ved, at det var min søn. Ved at finde skaderne sagde hun, at hun straks tog drengen til hospitalet for at rapportere børnemishandlingen.

Jeg fortæller dig, det var en hård beslutning, fordi min søn betalte for det, ’sagde Lascano.’ Ingen, ingen vil nogensinde vide den smerte, jeg føler for dette barn. Og som mor vil ingen nogensinde vide min smerte, fordi min søn er bag søjler truet af noget, han ikke selv gjorde. sagde, at hun også fandt flere fejl i politirapporten, herunder en, der fejlagtigt identificerede hende som Michelle Martinez. Hun sagde også, at rapporten indeholder en unøjagtig hjemmeadresse.

ABC 7 nåede ud til Las Cruces-politiet for kommentarer. En talsmand lancerede en erklæring, som læses, dels:

‘Las Cruces Police anholdt en mistanke om børnemishandling. Den kriminelle klage og erklæringen er underlagt ændringer, før de bliver hørt af en stor jury.

Las Cruces Police Department vil gerne takke rapporteringspartiet for at bringe denne sag videre. Uden omsorgsfuldt folk ville sager om børnemisbrug gå urapporteret. Dette barn blev reddet fra misbrug og demonstrerer storheden hos vores medlemmer. ‘