Mor forsvarer teenage søn fanget på kamera stansning en anden elev

Mor forsvarer Moncler Udsalg teenage søn fanget på kamera stansning en anden elev

GWINNETT COUNTY, Ga. Moderen til en Gwinnett County High Schooler fanget på video stansning en anden studerende kommer til hans forsvar.

Discovery High School-studerende står over for kriminelle anklager. Hans mor siger, at teenagen bliver nødt til at komme til retten og kan også udvises for hans handlinger.

Tusindvis af mennesker har set videoen af ​​den 14 årige dreng, der stakkede en medstuderende, hvilket førte til en suspension og en batteriladning. Men teenermoren siger, hvad offentligheden ser, er, hvad der skete, før kameraet begyndte at optage.

kunne fortælle, at han Moncler Outlet Online følte, at ryggen var mod muren, og han havde fået nok, sagde hun. genkende frustrationen i ham. Moren fortalte Channel 2 Matt Johnson, at før dette skete i klassen onsdag morgen sagde sin søn sin lærer, at den anden studerende stjal hans frokostpenge.

Hun siger, at ingen hjalp hendes søn, så han snappede.

hvordan mobning virker. Du pisker, du prod, du driller dig, og du forlader disse børn med en beslutning om enten at fortsætte med at blive offer eller for at stå op for sig selv, og min søn ville ikke længere være offer, sagde hun.