Mor hopper i slagsmål med teenagere

Mor hopper i slagsmål med teenagere

(MEREDITH) To teenagere står over for anklagelsesafgifter, efter at en video af dem kæmpede viste sig på sociale medier. Og der er en anden person impliceret, mor til en af ​​teenagere, som kan ses, hopper ind i kampen.

I videoen forsøger ingen at bryde kampen, Moncler DunJakke og moderen til en af ​​pigerne tilslutter sig selv, sparker og smider slag. Julianna Patterson, pigen i den lyserøde skjorte, led klip og dybe blå mærker på hendes ansigt og tilbage fra kampen.

Julianna far, Chris Patterson, ønsker Moncler Outlet anklager mod moden såvel som en anden voksen, der kan høres i videoen, som tager fat på Julianna, da kampen finder sted.

Han fortalte WBAL:

‘Det er ulækkert. Jeg følte mig særligt dårligt for de børn der var der, der vidste alt. Det burde aldrig have gået så langt, især med voksne til stede. De burde have styrket sig, været forældre og sluttede det der. ‘

Han gjorde det klart, at hans datter heller ikke gjorde det rigtige og vandt afsted uden disciplin. ‘Hun spillede en rolle. Hun var ikke helt uskyldig. Så hun har konsekvenser for dette også. Hun ved, at hun kunne have gjort bedre valg, fortalte han WBAL.

Knogler fundet i 1940 synes at være Amelia Earhart ’s, siger undersøgelserBones fundet i 1940 synes at være Amelia Earhart s, undersøgelse sigerUddateret: mandag, marts 12 2018 11:45 PM EDT2018 03 13 03:45:04 GMT

(AP Photo, File). FIL I et filmprodukt fra juni 26, 1928 udgør amerikansk aviatrix Amelia Earhart blomster, når hun ankommer til Southampton, England, efter hendes transatlantiske flyvning på ‘Friendship’ fra Burry Point, Wales. Knogler fundet i 1940 på en wes.

Dette betyder, at hvis du vil se disse spil på mobil, skrivebord eller tv, skal du først logge ind på Facebook. (AP)

En teenager er død, og en kvinde er alvorligt såret efter en pakke eksploderet i et hjem i Austin, der markerer den anden sådan eksplosion denne måned i et hjem i Texas ‘hovedstad.

En teenager er død, og en kvinde er alvorligt såret efter en pakke eksploderet i et hjem i Austin, der markerer den anden sådan eksplosion denne måned i et hjem i Texas ‘hovedstad.

6. Grader skriver vil i tilfælde af at han bliver dræbt i skole6 Grader skriver vil i tilfælde af at han bliver dræbt i skoleUddateret: Mandag, 12. marts 2018 21:29 EDT2018 03 13 01:29:56 GMT