Mor Hurons spiller skadet i gymnasiet

Mor Hurons spiller skadet i gymnasiet

Moderen til Huron High School-fodboldspiller, der gik til hospitalet efter fredag ​​aftenens slagsmål på Riverbank Stadium, siger, at hendes søn hviler hjemme, men føler følelsen af ​​kampen.

Debbie Harris fra Ann Arbor sagde, at hendes søn Will Harris, en junior hos Huron, blev sparket i ansigtet af en Pioneer-spiller, og en krykke blev også svinget til sin søn under kampen.

er på tape. Vi var heldige at se en del af båndet. Vi ved, hvem der netop sparkede, og hvem svingede krykken, sagde Debbie. er to forskellige mennesker, begge pioner spillere. Resultatet af det krævede angreb Vil modtage fem søm på hans venstre kind. Han har også mange ridser, der Moncler DunJakke løber langs Moncler Outlet siden af ​​ansigtet og ned til nakken, og han oplever hjernerystelse som symptomer, som familien overvåger.

Debbie, der så hændelsen ud af sit sæde i tribunerne, gennemgik derefter videoen senere, sagde hendes søn ikke var involveret i kampene.

sønnen smed ikke et slag. En af hans holdkammerater var involveret i en scuffle og (Will) trak en Pioneer-spiller ud af ham. Han forsøgte at afbøde denne situation, sagde Debbie. han faldt til jorden er, da et pioner barn kom op og sparkede ham i ansigtet med en klap. Vidner så nogen bruge en krykke som et våben, og en person (Will Harris) blev sendt til hospitalet for at få masker.

er børn fra Pioneer og Huron, at han har kendt hele sit liv. Han spillede basketball og fodbold og andre sportsgrene sammen (med dem for) hele hans liv. Ja, de konkurrerer mod hinanden, men de venner, sagde Debbie.

Kampen startede efter at pionererne besejrede Huron 35 6. Da Hurons hovedkonsulent Cory Gildersleeve og Pioneer hovedtræner Paul Test mødtes på midtbanen for deres postspil håndtryk, brød en kamp ud mellem de to hold, der involverede spillere og trænere.

Test og Gildersleeve har hvert givet forskellige regnskaber om, hvad der netop er begyndt den fysiske kontakt mellem de to skoler og antændelse.

Debbie sagde, at hendes familie har modtaget stor støtte fra coaches og administratorer hos Huron. De har ringet til at tjekke Vil tilstand.

Så meget som den fysiske smerte generer vil, er uglinessen af ​​hændelserne også skadelig.

søn er oprørt og flov over for sit team og skole, sagde Debbie.

Harris ville ikke sige, om familien vil tage retlige skridt efter Will’s skader.

Bare forfærdeligt, det er en frygtelig ting, der skete på et kids spil, sagde Debbie. af dem er store og vokset og ligner mænd, men de er børn. Dette er et barnespil.

kom det til dette? Hvornår blev det mere end et fodboldkamp?

‘De kom til vores felt og slog os væsentligt. Bare skub hænder og gå hjem.

Nogle Huron orkesterspillere flyttede nogle rådgivere madrasser og soveposer på lejren i august, hvilket ikke forårsagede nogen skade. En forespørgsel fandt sted indtil kl. 3, natten før koncerten. Nogle børn blev sendt hjem fra lejren tidligt, et møde med forældre og børn blev kaldt, og eleverne skrev undskyldningstegn og gjorde fællesskabstjeneste.

Hvis trænere, spillere og børn og tribunerne fysisk kæmpede fredag, lyder det som et oprør, hvor nogle bliver alvorligt såret.

Det vil være interessant at se, om konsekvenserne i hvert enkelt tilfælde skal skalere med hver episodes alvor.

Ingen anholdelser? Ann Arbor og Michigan vil nu være i den nationale spotlight, og det er kritisk, at retssystemet fungerer hurtigt og holder alle ansvarlige for de maksimale strafferetlige sanktioner.

Dette svarer til vold i hjemmet / loven, bortset fra at de ansvarlige er trænere, personale og ledere / atleter.

Alle involverede (studerende / atleter og personale / trænere) bør identificeres på video, anholdt, opladet og behandlet i henhold til loven.

Dette er langt ud over superintendentenes politisk jurisdiktion, administratorer, bestyrelse, rektor, atletisk direktør og personale.

Dette er simpelt og enkelt en handling af overfald og batteri, der skal håndteres af loven, med de maksimale straffe, der anvendes op til og med strafferetlige straffe og fængsel / fængsels tid.

Du kan være sikker på, at vores nultolerancepolitik og loven for vold i hjemmet er en model her. Hvis vi gør noget for at opkræve og retsforfølge alle involverede, så vil vi se det igen i fremtiden. Hvis alle, der var skyldige i at kæmpe, er anklaget for kriminelt overgreb og batteri, er det uden nogen domme sikkert, at denne slags ting bliver tilfældet igen.

Ann Arbor og Michigan er nu i den nationale spotlight, og det er kritisk, at retssystemet fungerer ansvarligt og holder alle ansvarlige for at undgå en gentagelse.

Hvis Ann Arbor-skolerne ansætter ansvarlige medarbejdere og trænere, skal medarbejderne og trænerne stå op for udfordringen og indrømme deres guild og acceptere den maksimale straf, der følger af loven. Dette vil sikre Michigan skoler og resten af ​​landet vil ikke se denne slags hændelse igen.

Jeg er enig i din følelse om, at de ansvarlige træner skal være ansvarlige for deres handlinger, og de skal enten stå op og indrømme skyld, eller afstå fra at undlade at overholde de regler og standarder, der er fastsat af Athletic Department og MHSAA. Vi har alle dårlige dage på og uden for feltet, men når det kommer til dette punkt, krydsede du linjen, og det er tid til at vurdere om coaching er det rigtige erhverv. Desværre er dette et godt eksempel på, hvordan impulsiv adfærd og udstødning ved munden kan have katastrofale resultater.