Mor kæmper Legetøj R Us over

Mor kæmper Legetøj R Us over

Dette virker som et så vanskeligt koncept for hende og andre som hende. Hvorfor vil et legetøjsfirma lave sådanne handlingstal? Fordi voksne samlere og Billige Moncler Jakke Herre fans vil have dem således placeres de i voksen / samlere sektionen i butikken. Hvor svært er det at forstå? Som mor ser jeg ikke noget problem med det. Jeg er faktisk meget interesseret i at købe en Heisenberg og en Pinkman figur for mig selv. Ikke til min 6-årige. Det er så simpelt. Don købe det til dit barn, fordi det ikke er et barn legetøj. Og for alle dem der siger, at disse legetøj glorificerer metproduktion, så du faktisk på showet? Der var ikke noget herligt om hvad der skete med de hvide, Jesse, Tuco, Gus Fring, Hank eller nogen anden på det show. Jeg synes det gjorde et godt stykke arbejde med at vise konsekvenserne.

Vok dig op, dame, og Moncler Outlet Online få dig selv til at tænke.

Susan Schrivjer kommenterer PROVE hun har IKKE set på showet. Hvordan kan en død far / meth-kok, et ungt barn blive slave for nazi onde, et ødelagt par familier, døde DEA-agenter, der fejrer Meth-handel? Hun er typisk for de overfladiske liberale stooges, der tænker fordi de ikke synes det skal bannes? Måske er hun den, der ikke er i stand til at rejse sin familie for at vise sig i orden? Hun er sikker på at spilde sin tid blathering om det.

Jeg kan ikke lide HER HENVISNINGER, INDSTILLET SOM FAKTA. Skal hun blive forbudt? Selvfølgelig ikke. Hun skulle fortsætte med at vise sin uvidenhed og dumhed over for verden, så hun bliver også et latterligt lager.