Mor kæmper medicaid for syg baby

Mor kæmper medicaid for syg baby

‘Hans yndlings ting gør støj og alle hans sygeplejersker,’ Shalina Bolden fortalte KETVs Brandi Petersen. ‘Han elsker sine sygeplejersker ihjel.’

Lawrence kender de sygeplejersker godt. Han har været i en hospitalsseng på Børns Hospital og Medicinsk Center siden november, og ind og ud af hospitalet hele hans liv. Lawrence er kun 11 måneder gammel.

‘Lawrence har hvad der hedder komplet DiGeorge Syndrome. Han er det første barn i Nebraska for selv at have Di ‘George helt,’ sagde Bolden. ‘Han har Moncler Outlet hjertefejl, han har lungeproblemer, det er derfor, han er hooked til trachen, og han har immundefekt. Han har intet immunsystem. ‘

For at KETV selv skulle besøge Lawrence måtte både Petersen og fotojournalisten Dave Hynek bære kåber, handsker og masker og sanitere alt videoudstyr. En simpel infektion som forkølelsen kan gøre Lawrence kritisk syg eller endda dræbe ham.

Læger sagde i første omgang Bolden, at hendes søn måske havde to år. Hans læge har rådgivet Bolden Det bedste behandlingsforløb er en thymus transplantation ved Duke University. Thymus kirtel lærer T-celler, hvordan man kan bekæmpe infektioner.

Dr. Louise Markert er den eneste kirurg i landet, der gør proceduren.

‘Vi har lavet 68 børn med DiGeorge, der ligner Lawrence, og overlevelsesraten er 74,’ sagde Markert.

Dr. Markert fortalte KETV Duke arbejder flitigt for at få thymustransplantationen føderalt godkendt, men det er det ikke lige nu. Bolden blev underrettet i både januar og marts, at Nebraska Department of Health og Human Services ikke ville dække transplantationen.

DHHS-embedsmænd kan ikke diskutere specifikke sager, men gav KETV en redegørelse, der læser delvis: ‘Centrene for Medicare og Medicaid Services (CMS) certificerer hospitaler for specifikke transplantationer.’ Han har været igennem to hjerteoperationer, han har en trak, han ’s havde tre foderrørplaceringer, og hver gang han kom ud af den stærke. Moncler Outlet Online Jeg vil bare have, at Lawrence har en chance for livet, for at forstå, hvad det er at bemærke at være i en hospitalsseng.’

Det er ikke første gang, at Dr. Markert har hørt om et barn, der nægtes Medicaid-dækning for thymustransplantationen.

‘Så mange stater over hele landet har lavet en undtagelse herfra, at det gælder, at alle procedurer skal godkendes,’ sagde Markert. ‘Og det har været så glædeligt at hjælpe disse børn over hele landet.’

Samme dag interviewede KETV Dr. Markert, Shalina Bolden modtaget et brev fra Nebraska Department of Health and Human Services. Bolden lærte staten at afsætte tidligere dækning afslag, og at advokater med Children’s Duke og staten Nebraska arbejder sammen for at demonstrere effektiviteten af ​​en transplantation. En ny gennemgang af Medicaid vil fokusere på klinisk information, og transplantationsdækningen er stadig under overvejelse.

‘Jeg ringede til moderen,’ sagde Dr. Markert. ‘Jeg fortalte hende, at jeg var derinde med hende for at forsøge at hjælpe.’

Lawrence bliver et år gammelt 16. april. Han vandt ikke en fødselsdagsfest, fordi han ikke kan udsættes for bakterier. Måske næste år.

‘Lawrence kæmper stadig, så jeg kæmper stadig for ham,’ sagde Bolden. ‘Giv Baby Lawrence en chance i livet.’

Shalina Bolden arbejder fuldtids på Maple Crest Care Center og har to andre børn. Hun siger, at hun og Lawrences søsters søstre besøger ham på hospitalet hver aften.

Kære og venner har organiseret en spaghetti feed fundraiser for at hjælpe Shalina Bolden med udgifter. Det finder sted 13. april og Elks Lodge ved 24 og søen kl. 13.