Mor kalder online had for læreren i kølvandet på døden

Mor kalder online had for læreren i kølvandet på døden

Home SearchAdrienne Stone tvillinger, en dreng og en pige, er i samme børnehaveklasse som en lille dreng, der døde mandag efter at være fundet svarende i en dam beliggende ca. 100 meter fra school.down med mine børn i går måtte være en af ​​de hårdeste samtaler jeg nogensinde har haft i mit liv, sagde hun i tirsdag i et interview med Saskatchewan Afternoon vært David Kirton. Samtidig med at det var svært at skulle fortælle hendes femårige, at de mistede deres ven, sagde Stone, at hun havde det svært med niveauet af had, som hun set udgydt i online kommentarer efter death.have set det skylden på noget fra Trudeau, Brad Wall, lærerne, byen, forældrene og endda barnet og det bryder mit hjerte, sagde hun. føler kommentarer om drengelæreren har været særdeles uretfærdige. kan forestille sig, hvad hun går igennem lige nu. Det bryder mit hjerte, fordi hun er en af ​​de bedste lærere, jeg nogensinde har set i hele mit liv. To ældre børn også i skole, sagde Stone, at hendes tvillinger lærer står udenfor og beskæftiger sig med lærere i ni år, og hun er et fremragende, fantastisk, hjerte af guldkvinde. sagde, at hun ønskede folk ville være mere hensynsfuldt bag deres keyboards.had at forlade sociale medier, sagde hun. kunne ikke følge det længere, fordi jeg læste disse og bare begynde at græde, fordi der ikke er nogen til at bebrejde for dette. Ingen. Det er en tragedie. I mellemtiden har Stone sagt mandag hændelsen været en skarp påmindelse om, hvordan skrøbelige hendes egne børn lever. Sæt ryggen et sekund, og de kunne være væk. Det er ligegyldigt, om du i skolen, i indkøbscenteret, er hjemme en tragedie. bordkommunikation forlod forældre i panik: MomWhile Stone sagde, at det var uretfærdigt at lægge skyld i drengedøden, hun gjorde kritik over, hvordan skolen kommunikerede med forældrene om hændelsen. at der var sket en ulykke, og at 9 1 1 var blevet kaldt. havde læst det om tre, fire gange bare for at kunne registrere det. 11, 2017. (indsendt) Stone sagde, hun skyndte sig til skolen, usikker på hvad der foregik. Hun sagde, at hun ankom for at finde den buildinglocked, med flere andre forældre udenfor, som også troede deres børn kunne have været ondt. Jeg kommer til skolen i absolutte tårer og siger, mit barn? Hvor mit barn? og der gives ingen oplysninger. sagde hun.Stone sagde, at hun næsten panikede, da en anden forælder fortalte hende, at Moncler Outlet Online de hørte børnehavepigen havde været i en ulykke, da hendes tanker straks sprang til hendes søn. Har en børnehave dreng, så smider du i den besked og børnehave dreng, dit hjerte stopper, sagde hun. Hun sagde, at en skolemedarbejder til sidst kom ud og bad forældrene om at skrive deres børn navne og karakterer på en papirstop, så nogen kunne kontrollere dem. Kort efter sagde en anden skolemedarbejder muligvis en lærer kom ud og forklarede kun forældre, hvis børn var påvirket, ville have modtaget sms’en, da den afdøde drengfamilie allerede var blevet underrettet og ført til hospitalet. Fra der sagde Stone, at hun og de andre forældre blev indlagt i skolen. Hun sagde hun skyndte sig til sit børneværelse kun for at finde det tomt, da børnene var flyttet til et nærliggende klasseværelse til frokost. Hun sagde at hun kom ind i lokalet og næsten blev overvundet med lindring, da hun fandt hendes børn siddende på gulvet og delte druer og sandwicher med deres venner. Mens Stone sagde klarere meddelelser sandsynligvis ville have reddet mange forældre en masse uro på mandag eftermiddag, roste hun skolen for at holde hendes børn isoleret fra deres venners død. havde ingen anelse om, at de Moncler Outlet bare tabte en af deres klassekammerater, sagde hun. havde ingen anelse om, at deres klassekammerat var væk. Og jeg krediterer skolen for det, fordi de ikke kastede børnene i panik. councilor ønsker flere oplysninger, inden der foreslås ændringerWard 4 Coun. Troy Davies sagde, at han hørte fra bekymrede forældre og beboere i kølvandet på drengens død. Timer af mig lytter bare til forstyrrede forældre og medlemmer af samfundet, der går igennem en sorgperiode lige nu, fortalte han 650 CKOM Brent Loucks. Mens Davies sagde byen ville naturligvis se på måder at forhindre fremtidige hændelser på. Han bemærkede meget, at der endnu ikke var nogen kendskab til, hvad der skete mandag. Fremadrettet mener jeg, at det er meget vigtigt, at vi har alle fakta, inden vi træffer beslutninger om knæskrammer.