Mor ligger om at stikke til at dække for søn

Mor ligger om at stikke til at dække for søn

Maureen Franceschi, 39, af 1800-boblen af ​​Birch Street, angiveligt kaldte politiet den 10. juli, og sagde, at hun var blevet angrebet med en kniv i det Moncler DunJakke område, hvor hun bor, men afværgede mistænkte ved at stikke ham i maven med en pind. Da officerer ankom til scenen, kom en person fra flere døre ned og sagde, at en stakkert mand var inde i hjemmet, hvilket fik politiet til Billige Moncler DunJakke at interviewe det sårede individ, sagde Cmdr. Lou Jogmen. Officerer lærte hurtigt, at den sårede var den samme person, der var involveret i den tidligere kamp, ​​selv om han havde en helt anden historie, sagde politiet. Den sårede mand hævdede at han blev stukket af en mand med en kniv og identificeret Franceschi 20-årige søn, Anthony, som den skyldige, politiet sagde. Police sagde, at manden og Franceschi sønnen blev betragtet tidligere, selv om det var uklart, hvad tvisten handlede om. Efter at have interviewet flere vidner og talt med statsadvokatkontoret, anholdt politiet Anthony Franceschi tre dage senere og opladede ham med batteri og to tæller af forværret batteri. Undersøgelsen vendte snart til moderen, der havde løjet om, hvad der skete, sagde politiet ring politiet og dække det, sagde jogmen. et forsøg på at forhindre vores undersøgelse, sagde hun, at hun var offer for et angreb, der ikke forekom. Franceschi blev anklaget for uordenlig adfærd og hindring af retfærdighed og forvandlet sig til Park Ridge-politiet den 17. juli. Moderen og sønnen er planlagt til at optræde i Skokie-domstolen den 5. august.