Mor med 2 små børn kæmper for sit liv mod influenza

Mor med 2 Moncler Udsalg små børn kæmper for sit liv mod influenza

WEBVTT En lokal mor diagnosticeret med Influenza A kæmper for sit liv i aften. KCCI Steffi Lee har sin historie live fra Moncler Outlet newsroom, Steffi? Urbandale Politi Sergeant Mark Jorgensen opholder sig hos sin kone Julie på et Omaha hospital. Men selvom han er væk, er folk hjemme gør alt, hvad de kan for at hjælpe. PKG) Julie Jorgesen er kendt som en glad mor til to, der levede en sund livsstil. Clinging for hendes liv som hun kæmper for influenza. Hustruen til Urbandale politimand Mark Jorgensen begyndte at hoste rundt om julen. Da hendes organer fortsatte med at lukke, overførte læger hende til et Omaha hospital. Nu er Urbandale Police Department sammen på en anden måde ved at indsamle midler til at kompensere familiens stigende medicinske regninger. De opretter en ydelseskonto hos Veridian Credit Union. En national organisation kaldet Funding for Heroes ligger også bag familien og det er ikke alle.