Mor opkrævet i kamp mellem Binger teenagepiger

Mor opkrævet i kamp Moncler Udsalg mellem Binger teenagepiger

BINGER, OKla. En chokerende video ud af Binger har stadig beboere taler. Det viste to teenage piger kæmper, med en mor hørt i baggrunden egger hele sagen på.

Vi ved nu, at mor er i fængsel og er blevet opkrævet. Beboere siger, at efter at have set videoen flere gange og lyttet til hende opfordrer sin datter til at fortsætte med at kæmpe, er de glade for at høre, at hun bliver holdt ansvarlig for sine handlinger.

I en svoret affidavit sagde officer Bobby Lynn fra Binger Police Department på kampens dag, at offeret kom til ham for at fortælle ham, hvad der skete, men det var først, efter at han så videoen, udgivet på Facebook, at han kom til konklusionsforbrydelser var blevet begået.

Alicia White, moderen til teenagepigen politiet siger slog 15 årige Whitney Irvin i midten af ​​byen, bliver anklaget for og forsætligt at hjælpe og opmuntre sin datter til at blive en kriminel ved at køre hende til at kæmpe og begå overfald og batteri.

Aktivér Javascript for at se denne video

Officer Bobby Lynn sagde også, at Alicia White fortalte ham: ‘Det var sådan, de håndterede ting, da hun voksede op, og at hun troede det tjente Whitney rigtigt for at tale om sin datter og kalde hendes navne som’ n ‘ordet.’

Et tal for at bidrage til mindreåriges krænkelse, hvilket er en misdemeanor, straffes med en bøde på op til tusind dollars, et års fængselstid eller begge dele.

White’s nabo Moncler Outlet Buzz Brown kender hende godt og var chokeret over at høre, at hun var involveret i kampen, men siger, at straffen passer til forbrydelsen.

‘Nej, jeg tror ikke, de er helt ude af køen for afgifterne,’ siger Brown. ‘Og det er bare sådan at bare lade folk vide, at nogle gange bliver du båret væk med dine tanker og din vrede og det vil få i bundet og i dette tilfælde gjorde det. ‘