Mor søger svar i barnets forældremark

Mor søger svar i barnets forældremark

Ladysmith (WQOW) En Ladysmith kvinde har et simpelt spørgsmål, som ingen kan synes at svare. Hun vil vide, hvad det vil tage for at bringe sin søn hjem. Kristi Bennett har haft fuld forældremyndighed over sin søn, Jonathan, siden han blev Moncler DunJakke født. Den 14-årige har været i Washington State i de sidste to måneder med sin far, Travis Miland. Han skulle kun være der i to uger. ‘Hans bedsteforældre tog ham op her og tog ham til lufthavnen for mig, og det var alt godt. Det sidste han sagde til mig var, bekymre mor. Jeg er hjemme,’ sagde Bennett. Hun siger, at Miland, der voksede op i Eau Claire og bor nu i Washington, nægter at sende drengen hjem. Han er nu blevet anklaget for en forbrydelse i Rusk County for at forstyrre barnets varetægt. Telefonopkald, tekstbeskeder og en retsorden har ikke gjort noget for at løse situationen. Børneforældremyndigheder er ikke ualmindelige, men retshåndhævende siger, at det er sjældent for en kamp at gå så langt. Bennett siger, at hun fortalte Miland, at hun skulle presse afgifter. ‘Jeg tror, ​​at han troede, jeg var sjov. Hvorfor ville jeg kæmpe for min søn?’ sagde Bennett. Hun modtog en retsafgørelse fra Rusk County Sheriff Department. ‘Min mor og jeg fløj ud til Washington for at få ham og Washington kunne ikke håndhæve ordren. De sagde, at der ikke var noget, de kunne gøre,’ sagde Bennett. Hun fortsatte med at sige: ‘Det er frustrerende. Det har virkelig taget en vejafgift på hele vores familie. Hvad er en eneste forældremyndighed og fuld primærplacering, hvis du kan gøre noget ved det?’ Jonathan skulle starte sin freshman år på Ladysmith High School på tirsdag. Han ringede hjem den dag. ‘Han talte til Moncler Outlet sin bror. Det var hans første skoledag, så han ringede til ham og fortalte ham at være god og have en god dag’, sagde Bennett. Skuespillernes efterforskere siger, at der bør være interstate aftaler for at håndtere denne slags af ting, men de hørte intet så langt fra Washington-staten. I den seneste uge har News 18 kontaktet ekspeditionseksperter i Washington og Wisconsin med spørgsmål om denne sag, men opkald og e-mails er ikke returneret.