Mor slået ubevidst under vejen

Mor slået ubevidst under Moncler Udsalg vejen

PASCO COUNTY, Fla. (WFLA) To Pasco County kvinder står over for batteriladninger, efter at et vidne har registreret dem at slå en anden kvinde i løbet af et raseri. Tirsdag kom mor og datter, Shelley Lyn Gemberling, 49, og Alicia Nicole Scarduzio, 20, ind i et argument med Emily Bailey i krydset mellem Little Road og Trouble Creek Road i New Port Richey.

Undersøgere siger, at Gingerling og Scarduzio kom ud af deres køretøj og nærmede sig den åbne førerens vindue, nåede ind og greb Bailey ved hendes hår og nakke og trak hende udenfor gennem vinduet.

Alicia Nicole Scarduzio og Shelley Lyn Gingerling. Pasco County Jail booking fotos

Bailey, en veterinærtekniker, siger, at hun faldt til jorden, og derefter begyndte Gemberling og Scarduzio at slå hende på ansigt og krop. Hun siger, at hun troede, at hun skulle dø.

Detektiv siger, at Bailey mistede bevidstheden og led en knust næse og andre skader. Gingerling og Scarduzio stoppede ikke med at slå hende til en borger intervenerede.

Et vidne rapporterede at se Gemberling trække Bailey ud af bilen gennem vinduet. Vidnet sagde, at hun ikke så Bailey til at slå de mistænkte til enhver tid, men så de mistænkte slog hende. Vidnet sagde også, at Scarduzio ramte Bailey flere gange, mens hun var på jorden.

Video indspillet af et vidne viste Bailey på jorden, Moncler Outlet Online mens Scarduzio slog hende.

Bailey fortalte deputerede, at Gemberling og Scarduzio nærmede sig hende på grund af en trafikhændelse. Da Bailey forsøgte at hæve sit vindue, nåede parret ind i hendes køretøj og greb hende ved hendes hår og hals og tog hende ud af bilen og begyndte at slå hende.

Deputerede siger, at Scarduzio nægtede at slå Bailey i ansigtet, men sagde, at hun ramte hende med sin åbne hånd. Gingerling fortalte angiveligt stedfortrædere, at Bailey kom ud af sit køretøj og skubbede hende.

Alicia Nicole Scarduzio, 20, og Kelly Lyn Gamberling, 49, blev anholdt og anklaget for indbrud og forværret batteri og blev booket til Land O ‘Lakes Detention Center.

Del dette: Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Reddit (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Tumblr Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pocket (Åbner i nyt vindue) Klik for at sende denne til din Kindle-enhed (Åbner i nyt vindue)