ebay louis vuitton solgt til femten shillings

louis vuitton gebrauchte taschen solgt til femten shillings

I 1917 var tyske Moncler DunJakke U-bådangreb på skibe, der importerede korn, slagtet. Alligevel førte driften af ​​landbrugsarbejdere til styrkerne til en nedgang i hjemmeproduktionen.

Desværre undlod det nyligt dannede Women’s Land Army at Billige Moncler Outlet udfylde huller efterladt af hyrede mænd, måske fordi ‘landpiger’ kun modtog 15 shillings om ugen i forhold til 5 betalt til kvindelige ammunitionsarbejdere.

For at erstatte importeret hvede blev der foreslået en byg- og risløg, selv om der som Westmorland ikke var nogen uafskallede marker, ville riset have krævet indkøbsrum.

Majs, en anden importeret erstatning, lavede lige så utilfredsstillende brød, fordi de havde brug for mere mel og havde en ubehagelig smag, som ikke blev lindret af den foreslåede forkædning af en skefuld eddike.

Andre vanskeligheder omfattede to kødfrie dage om ugen, for hvilken Fødevareministeriet udbød sådanne gastronomiske alternativer som haricot- og tapiokaarttærte og gulerodskroquetter.

På den anden side var fugle Custard Powder, der blev fremmet for at reducere kravene til friske æg, populært. Også nye behandler som Rowntree s Cocoa gør en kiks til et måltid ‘annonceret som en bekvem mad til kvindelige krigsfolk, blev også værdsat.

En kampagne med ‘vokse dine egne grøntsager’, der blev forfulgt af Kendal horticulturalist Clarence Webb, tog tid til at komme på jorden på grund af manglen på tildelinger; selv agent for den super patriotiske earl of lonsdale ‘resolut nægtede’ for at lade hans herredes græsgange blive pløjet op.