handtaschen louis vuitton ebay som normalt giver UF en hård kamp

gebrauchte louis vuitton taschen som normalt giver UF en hård kamp

For dem der er tilbøjelige til at tage Vanderbilt let efter at have set Commodores bliver ødelagt af Alabama 59 0 i lørdag, har Florida-træner Jim McElwain to tal for dig at overveje.

Ni og 13.

Det er scorerne i de sidste to Florida spil med Vanderbilt. Ja, de sejre var så grimme og frustrerende og følelsesmæssigt dræning som scorerne ville indikere.

se, 9 7 og 13 6, og når du kigger på det historisk, sagde McElwain. sparke. er der nogen grund til at tro, at der vandt være mere af det samme i The Swamp på lørdag end det skævt Vanderbilt-tab til tidevandet i lørdag i Nashville?

Det menneskelige natur at se på den 59 0 score og antage, at Gators ser på en mulig vejrtrækning lørdag.

(det menneskelige natur), sagde McElwain. Don tror du benægter det. Og alligevel, vores fyre fik intet ud af Vanderbilt at få deres haler sparket af Alabama. er to gode grunde til at Gators og deres fans ignorerer 59 0.

Én, det var Alabama, Billige Moncler Outlet og Alabama har en track record for at få gode hold til at se rigtig dårligt til tider, ligesom Tide gjorde til Florida de sidste to år i SEC Championship Game.

To, historien om UF Vandy serien den seneste, og ikke så nylige.

I den ikke så nylige kategori, se på 1996-spillet. At UF-holdet fortsatte med at vinde det nationale mesterskab og er uden tvivl det bedste hold i skolehistorien, men Gators modtog en stor skræmme fra Vanderbilt, der næsten ikke hænger på for en 28 21 sejr i Nashville.

I den seneste kategori kom Commodores til Gainesville i 2013 og slog Gators 34 17 i hvad ville være en 4 8 sæson for UF. I de sidste to spil i serien har UF måttet overleve to defensive kampe, som begge gik ned til ledningen.

Gators har haft problemer med at generere nogen form for bæredygtig lovovertrædelse mod Commodores. UF kombineret til gennemsnit kun 11 point og 205,5 samlede værfter i de to smalle sejre. I de 13 6 spil sidste sæson havde Gators kun 15 første ned og kun 92 meter farende.

I 9-sejren i 2015 passerede Gators for kun 30 yards og afsluttede med kun 175 meter af total lovovertrædelse.

Commodores har været en vanskelig og ubehagelig udfordring for Gators de sidste to år. UF er bracing for flere af de mulige samme i denne uge, på trods af at 59 0 score.

har lyst til, hvad de gjorde i sidste uge, har intet at gøre med, hvad de kunne, sagde midtlinebacker David Reese. ved, at de vil give os deres bedste spil, især som et tab som sådan. Så de Billige Moncler DunJakke vil forsøge at give os alt, hvad de fik. Vi blev bare forberedt på, hvad de fik. Det er bestemt ikke at læse noget i hvad der skete med Vanderbilt for en uge siden. Det spil er irrelevant, sagde han.

betyder noget, hvad du vil sige om hvad der skete i sidste uge, der er mange mennesker, der sker, når de spiller Alabama, sagde McElwain. er et hold, der er mere end stand og er meget godt. De er et veteranhold. Tag væk i sidste uge.

(Mason) gør et fremragende arbejde. Jeg kendte Derek lang tid. Jeg ved, hvad en god træner han er, hvor meget hans spillere spiller for ham. Og mere end det, den retning de gik væk. Jeg tror, ​​at alle kan se, hvad de har gjort med deres program. sagde der vandt være en gator letdown lørdag.