louis vuitton badehose Sonoma County får tilskud til at bekæmpe barndommen

reisetaschen louis vuitton Sonoma County får tilskud til at bekæmpe barndommen

Sonoma County blev udvalgt som et af 14 samfund i hele landet for at deltage i et projekt for at udvide sit innovative arbejde med at løse negative barndomserfaringer.

Det er en mulighed for at udvide lokale løsninger til forebyggelse af traumatiske barndomserfaringer, der er forbundet med dårlige helbredsresultater senere i livet, ifølge county health officials

Hvert af de 14 samfund fra Tarpon Springs, Fla., Til Alaska modtager tilskud på $ 100.000 $ 300.000 og deltager i et toårigt læringssamarbejde, hvor de vil dele bedste praksis, prøve nye tilgange og blive modeller til andre samfund i at implementere effektive løsninger til bekæmpelse af uheldige barndoms erfaringer eller ACE’er.

Sonoma County Department of Health Services Public Health Division vil arbejde sammen med Sonoma County Upstream Investments og fællesskabspartnere for at gennemføre projektet, kaldet Mobilizing Action for Resilient Communities, eller MARC. Projektet blev lanceret og finansieret af Health Federation of Philadelphia, med støtte fra Robert Wood Johnson Foundation og The California Endowment.

Projektet vil fremme løsninger for at forhindre traumatiske barndomsoplevelser som forsømmelse, misbrug og overgivelse i familier i hele landet. ACE er forbundet med livslang indvirkning på børns sundhed og adfærd og de samfund, de bor i, siger sundhedspersonale.

‘Der kan ikke være nogen kultur af sundhed uden at forhindre eller helbrede virkningen af ​​barndoms modgang og traume,’ sagde Natalie Levkovich, administrerende direktør for Health Federation. ‘De 14 samfund, der er valgt til MARC, fører landets mest innovative indsats for at reducere ACE’er og fremme modstandsdygtighed.’

Hvert af lokalsamfundene har allerede gjort betydelige fremskridt med at tackle barndomstrauma, mest ved at danne forskellige koalitioner på tværs af sektorer, der bringer arbejdet i sundhedspleje og socialtjenesteudbydere, pædagoger, politiske beslutningstagere, retshåndhævende embedsmænd, virksomhedsledere og medlemmer af samfundet.

Vigtigst er alle samfund har øget bevidstheden om de betydelige konsekvenser, som ACE’erne har på børn og familier, som en voksende forskningsgruppe viser, kan efterlade langsigtede spor på den udviklende Moncler Outlet hjerne.

‘Disse stater, amter og byer er levende laboratorier, der kan lære os alle, hvad der kræves for at Billige Moncler Sale omdanne cykler af traumer til en sundhedskultur,’ siger Martha Davis, senior programansvarlig for Robert Wood Johnson Foundation. ‘Enhver, der er interesseret i at styrke modstandsdygtigheden i deres samfund, bør være opmærksom på, hvad disse samfund gør.’

Projektets rådgivere omfatter førende forskere, sundhedsplejeudbydere og beslutningstagere inden for ACE’er og modstandsdygtighed.

Californien var den eneste stat med to amter udvalgt til at deltage i projektet. San Diego Trauma Informeret Guide Team og Building Healthy Communities Central Region (Harmonium, Inc.) blev også valgt.