louis vuitton brieftasche damen Sounders beat Timbers 3

gefälschte louis vuitton taschen Sounders beat Timbers 3

SEATTLE Clint Dempsey var en tilskuer sidste gang Seattle Sounders spillede archrival Portland, holdt af banen ved en rød kort suspension under et 3 1 tab.

Dempsey scorede to gange, og Cristian Roldan tilføjede et mål alle i anden halvdel i Seattle 3 1 sejr over Timbers søndag aften.

Foran 53.302 fans på CenturyLink Field vandt Sounders (9 12 3, 30 point) deres tredje lige spil og forlængede deres ubesejrede streak til fire (3 0 1). De klatrede inden for to punkter i Portland (8 10 8, 32 point) for den sidste playoff spot i Western Conference.

vi fik det (første) mål, den slags åbne ting, sagde Dempsey. var nødt til at trykke fremad for at forsøge at få equalizer, og vi var i stand til at vælge dem fra hinanden. Vi sætter stort set en perfekt præstation undtagen for at indrømme den (sen) en. som fik et mål fra Fanendo Adi i anden halvdel stoppetid, har mistet fire af sine sidste fem spil og forbliver winless på vejen (0 7 6).

Dempsey satte Seattle på bordet i det 61. minut, da han konverterede et straffespark forbi målmand Jake Gleeson. Chancen blev oprettet, da Roldan blev taget ned af forsvareren Vytas Andriuskevicius lige uden for feltet på højre side. Dempsey, der savnede en PK i sidste søndag 2 1 sejr mod Real Salt Lake, borede dette forsøg højt ind i venstre side med Gleeson på den modsatte måde.

I det 80. minut sendte Roldan en gennemgående bold mod Portland straffespark. Demspey fik fat i det, tog to dribbler og fyrede den ind i bageste højre hjørne lige indenfor fastholdelsesbuen.

Før han scorede et af disse mål, havde Dempsey, som nu har otte mål for sæsonen, en nær miss på et stort åbent skud fra 17 meter lige foran.

i sæsonen, det ville have været den eneste chance jeg fik alt spil, sagde dempsey. når jeg savner en god chance, vil jeg have to eller tre mere. Når du kæmper hårdt og holder dig i spillet, har du mennesker, som kan skabe muligheder, og det sætter dig i situationer for at få et godt udseende. ledes i et skud fra inde i 6 yard boksen for at gøre det 3 0 i 83. Det var hans tredje af året.

Sounders nuværende fire kamp ubesejrede løb er kommet, siden Brian Schmetzer blev udnævnt til midlertidig træner, efter at holdet skiltes med langtidsspiller Sigi Schmid den 26. juli. Seattle har gået fra godt ud af playoff-billedet til højre tilbage i det.

du har en engageret gruppe af spillere, de kan lave matematikken, og de læser nogle af højdepunkterne i de historier der er derude, at måske Sounders kommer til at lave playoffs Billige Moncler DunJakke i år, sagde Schmetzer. at et stolt hold, og deres svar har været enormt. Jeg tror, ​​at deres tillid er høj, og med hver sejr tror de mere og mere, at de kan vinde den næste. Timbers havde næsten equalizer to gange i et tidsrum på 4 minutter. I det 63. minut sprang Sounders målmand Stefan Frei for at smække et skud fra Jack McInerney, og forsvareren Joevin Jones ryddet derefter den fra en åben højre side af nettet.

Fire minutter senere gik Frey øverst på hans 6 yard kasse og nægtede McInerney i en en chance og stoppede skuddet med højre hånd.

har en chance for at indløse os Moncler Jakke Dame næste weekend, sagde Timbers træner Caleb Porter, vi vil. 2, Seattle, Dempsey, 12 (Roldan), 80. 3, Seattle, Roldan, 4 (Evans), 83. 4, Portland, Adi, 22 (Powell), 93.