louis vuitton city guide Softwood Lumber Fight Heats Up

louis vuitton cheap Softwood Lumber Fight Heats Up

THUNDER Billige Moncler Sale BAY Spørgsmålet om tømmertømmer er opvarmning. Canada og USA er sparring over problemerne i samhandelen mellem Canada og USA, har begge sider graver i endnu en gang.

I fare for Canada og Ontario er titusindvis af canadiske job. Department of Commerce meddelelse om antidumpingtold relateret til canadiske virksomheder dumping canadiske blødtømmer tømmerprodukter i USA. Afdelingsafgørelsen er en foreløbig konklusion, og sagen vil nu blive genstand for yderligere undersøgelser, inden afdelingen i september træffer endelig afgørelse om dumpingmargenerne. Lumber Coalition talsmand, Zoltan van Heyningen. år forvrængede canada’erne uretmæssigt tømmermarkedet med milliarder dollars til støtte for deres producenter. producenter, som nu bekræftet af handelsministeriet. tømmerindustrien fortjener lige vilkår. virksomheder og deres arbejdstagere. Department of Commerce har besluttet at indføre yderligere uberettigede pligter på Ontario ’s blødtømmerproducenter. Ontario og canadiske myntfirmaer eksporterer deres produkter til rimelige markedspriser, og disse ‘anti dumping’ opgaver er protektionisme almindelig og enkel.

ved, at fair og åben handel er det bedste resultat for mennesker og virksomheder på begge sider af grænsen. Vi vil fortsætte med at kæmpe imod denne ‘Buy American’ mentalitet, der kører op til prisen på tømmer over grænsen og løbende prissætter middelklasse amerikanere uden for hjemmet.

står med vores skovbrugssektor og de familier der er afhængige af det.

Gennem vores chefforhandler, Jim Peterson, vil vi fortsætte med at fortaler for fri og åben handel for Ontario softwood industrien, og vi vil støtte Ontario skovbrugsvirksomheder ved Moncler Jakke Dame at reagere på deres bekymringer og kraftigt repræsentere deres interesser i Ottawa og Washington. ‘

Virkningen af ​​de nye takster vil sandsynligvis blive hårdt ramt af canadiske arbejdere.

Genindførelsen af ​​en anden takst på canadisk hårdttræseksport presser industrien tættere på krisen, siger Unifor.

Unifor National præsident Jerry Dias

Tariffer er et slag i ansigtet til begrebet fair trade, sagde Jerry Dias, Unifor National President. landejere og hundredvis af canadiske samfund betaler prisen. regeringen vil tilføje til de udligningstold, der blev annonceret i april 2017. Den kombinerede told på den canadiske eksport kunne nå så høj på 31%. Konservative estimater tyder på, at vedvarende 25% kombineret arbejde kan give et tab på 25.000 job.

Unifor siger, at den bistandspakke på 867 millioner dollars, der blev annonceret af den canadiske regering i maj, vil hjælpe med at dæmpe slaget, men det er ikke en langsigtet løsning.

skovbrugsindustrien har brug for en ny softwood-aftale, som forsvarer gode job og styrker canadisk konkurrenceevne, siger Scott Doherty, Executive Assistant for Unifor National President. meget usandsynligt, at disse takster vil stå op til lovlig kontrol, så canada goose tilbud, kan man forhandle fra en styrkeposition. regeringen indførte lignende takster, men internationale handelsdomstoler har konsekvent over hersket amerikanske pligter på canadisk tømmer. Pligter er ulovlige, det kan tage år at appelleres til at blive løst.

Unifor har næsten 24.000 skovbrugsmedlemmer hos 134 arbejdsgivere i alle regioner i Canada. Det er Canada Union i den private sektor, der repræsenterer mere end 310.000 arbejdere. Det blev dannet Labor Day weekend 2013, da de canadiske autoarbejdere og kommunikations-, energi- og papirarbejderforeningerne slog sammen.