louis vuitton.com som britiske soldater leder til Estland for vinterkrigsspil

louis vuitton hannover som britiske soldater leder til Estland for vinterkrigsspil

Gunshots og det tordenbrøl af pansrede køretøjer forstyrrede de tavse snedækkede skove, da britiske og estiske tropper gik hovedet i en ultimativ vinterkrigsspil.

I løbet af ni dage har Exercise Winter Camp oplevet mere end 100 soldater fra A Company of the 1st Battalion. Det kongelige walisiske slår det ud med deres NATO-baltiske statslige kolleger.

Foretag en række angreb og forsvarsmanøvrer mod deres estiske allierede, simulerede tropper konflikter, da de fyrede hinanden i hinanden i en militær træningszone lige nord for deres lejr i byen Tapa, Estland.

Grunden til at vi alle er med i hæren er at løbe rundt i en skov og spille soldater frem for at Billige Moncler Outlet blive indendørs. Det er dejligt at få mulighed for at gøre det, sagde 25-åringen.

Quizzed på hvor troværdige øvelsen er for dem, der deltager, sagde Lt Strain, at de ved og er klar over, at det ikke er et livs- eller dødssituation.

Men samtidig er det samme pres på, så over radioen, når du bliver fortalt at flytte til en bestemt stilling eller komme op med en bestemt ide, så er trykket der ganske rigtigt, fordi du forsøger at formulere en plan på hoveden, sagde han.

Så i den forstand føles Billige Moncler Outlet det rigtigt, men selvfølgelig har du ikke risikoen for, at nogen desværre bliver såret eller hvis jeg antager 50/50.

En soldat fra 1. bataljon Den kongelige walisiske brænder tomme runder under en træningsøvelse (Joe Giddens / PA)

På trods af de faldende temperaturer, som ofte var i dobbelt minus figurer om natten, sov de britiske soldater udenfor i fire mandtelt beliggende blandt deres tunge dyr som maskiner.

Med temperaturer, der faldt ned til 19 ° C på et tidspunkt, sagde Lt Strain, at håndtering af forkølelsen har været en enorm udfordring, da den britiske hær er vant til blæsende, regnfulde og mere tempererede omgivelser.

Den kongelige walisiske og deres flåde af Warrior-køretøjer, som soldater hoppede ud foran et angreb, blev støttet af en række Challenger 2-tanke, der blev drevet af B-eskadronen fra kongens kongelige hussarer, der var knyttet til et selskab.

Med tanke og krigere skyder ud forskellige farvede blusser og blanke i stedet for levende ammunition, blev øvelsen realistisk ved handlinger fra mange umpires.

De ville ofte fortælle soldater på begge sider, at de var blevet dræbt, hvilket resulterede i, at de måtte ligge fladt på jorden, eller at de var blevet skadet for at udøve kampulykker for en række forskellige medicinske situationer.

Den overordnede major i den 1. bataljon Den kongelige walisiske, Darren Hughes, sagde de færdigheder, hans soldater har fået fra at blive deployeret i Estland, og virksomhedsøvelser som Winter Camp, som sluttede tirsdag, har hidtil været uvurderlige.

Beskrive arbejde i et vintermiljø som bare en ny færdighed indstillet til at lære, han sagde tropperne som udfordringen præsenteret af under nul temperaturer og sne.

Det er en fantastisk mulighed for at komme ud her, for hvad soldater ønsker at gøre er at tage til udlandet, de vil gå til forskellige lande, de bliver forældede, hvis de gør det samme, sagde han.

Hvis du så siger ret som en panseret infanteri kampgruppe, er du fyrene, der kan blive eksperterne i drift i koldt vejr, tager det som en udfordring, ikke som en trussel.

Warrior spores pansrede køretøjer i sneen på et træningsområde nær Tapa (Joe Giddens / PA)

De vil gå godt, vi bliver det bedste i hæren for det, og alle vil vide, at den første britiske kampgruppe til at gå igennem det var den kongelige walisiske, og de elsker det.

Soldaterne vil have deres bragsret.

Lance Corporal Connor Bucknall, fra Rhyl, North Wales, gennemfører for øjeblikket sin første operationelle tur som en del af udbredelsen af ​​britiske tropper til Estland under Natos Enhanced Forward Presence.

På 20-åringen bad han om sine tanker om øvelsen: Det er anderledes, fordi det er meget hårdere, vi er vant til at åbne jorden, men nu har vi tæt skog, så det er virkelig svært at flytte igennem og slå igennem.

Det er meget testning, men virkelig bringer det bedste ud af dig.

LCpl Bucknall sagde, at han lige var ved at klare kulden og sneen i løbet af hans ni dage i den estiske ørken og tilføjede: Vi kunne potentielt bruge denne træning i fremtiden til live ops, så det er godt at træne i det og gøre så meget som muligt.