louis vuitton etui Sounders beat Timbers

louis vuitton outlet uk Sounders beat Timbers

Seattle Sounders forsvareren Joevin Jones, venstre, tager bolden fra Portland Timbers fremad Jack McInerney, lige i den første halvdel af en MLS fodboldkamp søndag den 21. august 2016 i Seattle. (AP Photo / Ted S. Warren) Seattle Sounders forsvareren Joevin Jones, venstre, tager bolden fra Portland Timbers fremad Jack McInerney, lige i første halvdel af en MLS fodboldkamp søndag den 21. august 2016 i Seattle. (AP Photo / Ted S. Warren)

MARK MOSCHETTI, Associated Press SEATTLE (AP) Clint Dempsey var en tilskuer sidste gang Seattle Sounders spillede archrival Portland, holdt af banen ved en rød kort suspension under et 3 1 tab.

Denne gang tog han ansvaret.

Dempsey scorede to gange, og Cristian Roldan tilføjede et mål i anden halvdel i Seattle s 3-1 sejr over Timbers søndag aften.

Foran 53.302 fans på CenturyLink Field vandt Sounders (9 12 3, 30 point) deres tredje lige spil og forlængede deres ubesejrede streak til fire (3 0 1). De klatrede inden for to punkter i Portland (8 10 8, 32 point) for den sidste playoff spot i Western Conference.

‘Når vi først fik det (første) mål, den slags åbne ting,’ sagde Dempsey. ‘De var nødt til at presse frem for at prøve at få udligningen, og vi kunne plukke dem fra hinanden. Vi lagde stort set en perfekt præstation, bortset fra at indrømme den (sen).’

Portland, som fik et mål fra Fanendo Adi i anden halvdel stoppetid, har mistet fire af sine sidste fem spil og forbliver winless på vejen (0 7 6).

Dempsey satte Seattle på bordet i det 61. minut, da han konverterede et Billige Moncler DunJakke straffespark forbi målmand Jake Gleeson. Chancen blev oprettet, da Roldan blev taget ned af forsvareren Vytas Andriuskevicius lige uden for feltet på højre side. Dempsey, der savnede en PK i sidste søndags 2-1 sejr mod Real Salt Lake, borede dette forsøg højt ind i venstre side med Gleeson på den modsatte måde.

I det 80. minut sendte Roldan en gennemgående bold mod Portland straffespark. Demspey fik fat i det, tog to dribbler og fyrede den ind i bageste højre hjørne lige indenfor fastholdelsesbuen.

Før han scorede et af disse mål, havde Dempsey, som nu har otte mål for sæsonen, en nær miss på et stort åbent skud fra 17 meter lige foran.

‘Tidligt i sæsonen, det ville have været den eneste chance jeg fik alle spil,’ sagde Dempsey. ‘Nu, når jeg savner en god chance, skal jeg have to eller tre mere. Når du kæmper hårdt og holder dig i spillet, har du mennesker, der kan skabe muligheder, og det sætter dig i situationer for at få et godt udseende. ‘

Roldan led i et skud fra inde i 6 yard boksen for at gøre det 3 0 i 83. Det var hans tredje af året.

The Sounders ‘nuværende fire kamp ubesejrede løb er kommet, siden Brian Schmetzer blev udnævnt til midlertidig træner, efter at holdet skiltes med longtime coach Sigi Schmid den 26. juli. Seattle har gået fra godt ud af playoff billedet til højre tilbage i det.

‘Når du har en engageret gruppe af spillere, kan de lave matematikken, og de læser nogle af højdepunkterne i de historier der er derude, at Sounders måske ikke kommer til at gøre playoffs i år,’ sagde Schmetzer. Men det ’sa stolte hold, og deres svar har været enormt. Jeg tror deres tillid er høj, og med hver sejr tror de mere og mere, at de kan vinde den næste.’

Timbers havde næsten equalizer to gange i et tidsrum på 4 minutter. I det 63. minut sprang Sounders målmand Stefan Frei for at smække et skud fra Jack McInerney, og forsvareren Joevin Jones Moncler Jakke Dame ryddet derefter den fra en åben højre side af nettet.