louis vuitton evidence sonnenbrille Som lokal indsats mod rørledning vokser

louis vuitton mini Som lokal indsats mod rørledning vokser

Efter en lille sejr for aktivister, der rager mod opgraderinger til en naturgaskompressorstation i Ellis Hollow, fremstår det Dominion Energy, det nationale energiselskab, hvis New Market Project løber gennem Dryden Town, har fundet vej til at fortsætte med at bygge, hvad aktivister nu siger er en rørledning til at sælge fracked gas fra Pennsylvania til canadiske kunder.

Selv om Dominion allerede er begyndt at bygge på anlægget, har byen og aktivisterne søgt et retligt middel til at stoppe projektet, der ved en omhyggelig manøvrering fra selskabet har fået lov til at fortsætte gennem statens tilladelsesproces, snarere end byens ’s. Ifølge aktivister og byembedsmænd forsøgte virksomheden at omgå et moratorium for offentligt brug, der blev implementeret af byen i sommers søgen, ansøgt om byggetilladelse og plan for forebyggelse af forurening af storvandet, som ikke er underlagt betingelserne i Dryden’s zonelovgivning. blev modtaget en dag før moratoriet trådte i kraft, og fordi SWPPP ansøgningen sendt til staten i april 2016 stadig blev gennemgået af Department of Environmental Conservation, blev ikke indrømmet indtil 12. januar. I et brev til Dominions statsrådgiver, Don Houser sidste måned fortalte byens embedsmænd selskabet, at eventuelle ændringer i et projekts webstedsplan ville være underkastet genindgivelse og planlægning af stedet på trods af præcedensen af ​​tre ‘fejlagtige’ særlige brugstilladelser godkendt under betingelserne i byens moratorium til transformatorstationen i begyndelsen af ​​1980’erne.

‘Der er et princip,’ siger brevet, ‘at der ikke er noget angreb mod regeringen, hvilket betyder, at selv om en kommune fejlagtigt anvendte sin zoneinddeling lov tidligere, er det ikke bestemt at anvende det korrekt i fremtiden.’

Brevet faldt dog på døve ører: Den følgende dag, den 25. maj, sendte Houser postbefolkninger til byen for at bekræfte et besøg på stedet på anlægget, og trods Drydens juridiske repræsentation har Dominion videreført og ingen stopordre har udstedt.

I en erklæring sagde Dominon, at det havde et ‘meget produktivt møde i slutningen af ​​maj med Town of Moncler DunJakke Dryden-embedsmænd’, hvor firmaet bekræftede, at det ikke vil ændre på arbejdsområdet, da det går videre med sine planer.

‘Vi fortsætter opførelsen af ​​projektet som oprindeligt designet og som i øjeblikket tilladt’, sagde firmaet i en erklæring. ‘Vi går videre og forventer at være i brug senere i år for at hjælpe med at imødekomme det voksende behov for naturgas til National Grid-kunder i både upstate og downstate New York.’

Byen har ikke udstedt en stop arbejde orden, til forfærdet af lokale aktivister. Mothers Out Front har udskudt at appellere til virksomheden for at forbedre projektet på egen vilje, mens miljøforsker Walter Hang, formand for lokalforskningsgruppe Toxics Targeting, har påberåbt sig en konsekvent e-mail-kampagne, der opfordrer sine abonnenter til at stoppe projektets konstruktion, citerer det juridiske sprog i byens eget moratorium og kode.

Der er dog ingen retlig præcedens for Dryden at stole på, og i teorien vil håndhævelsen af ​​byens utilities moratorium komme ind i ukendte farvande. Det nærmeste lovmæssige eksempel, som stadig ikke er løst, indebærer, at byen Pendleton påberåber sit hjemland status for at udfordre bestemmelserne i naturgasloven og den nordlige adgangsrørledning ved at nægte national brændstof til bygherren sin byggetilladelse. Byen bliver nu sagsøgt af selskabet.

‘Jeg går til alle disse bymøder, og jeg lytter til nogen, der ønsker at bygge, siger 26 nye lejligheder i Varna eller noget, og de skal springe igennem alle disse hoops for at komme igennem specialtilladelsesprocessen’, sagde Katie Quinn Jacobs, teamkoordinator for lokale aktivister Mødre ud foran, som med byen har ført frem til indsatsen for oppositionen. ‘I mellemtiden er dette kæmpe industrianlæg ikke det overhovedet. Vi ønsker de samme beskyttelser som zoning og den omfattende plan, der tilbydes. Vi vil have det der anvendes her. ‘

Borger Station: En lille del af et større billede Selvom Borger Station i Ellis Hollow kun er en lille komponent i rørledningen er mere end 200 miles, ser kampen i Borger ligesom aktivistiske bestræbelser på at forhindre udvidelse af lignende stationer i Brookman Corners og Utica har været en af ​​en større indsats: at stoppe udvidelsen af ​​naturgasforbruget i New York State i en region, hvor atomkraft fra det urolige Indian Point-kraftværk engang var dets livsnerven.

Men denne udvidelse kan nu være meget større end aktivisterne troede først.

På et møde i Hartford i Connecticut i Connecticut, Iroquois Gas, et selskab, hvor Dominion har kontrollerende interesse, afslørede planer for et andet New Market Project, der forbinder sine downstate-markeder til Canada. markeder for at øge produktionen på et tidspunkt, hvor amerikansk olie sælger på rekordløb.

Selvom det ikke nødvendigvis betyder, at der vil blive etableret en ny rørledning, hvis efterspørgslen stiger til naturgas, så vil potentialet for et nyt projekt også være tilfældet.

‘I vurderingen af ​​potentiel fremtidig forsyning ser vi på aktuelle projekter, der har potentiale til at blive udvidet,’ sagde Ruth Parkins, Public Affairs Manager for Iroquois Pipeline Operating Company i en email. ‘Mens Dominion’s New Market Project er under opførelse og vil være i brug senere i år, var Iroquois’ præsentation ikke beregnet til at konkludere, at der er foreslået et nyt marked II-projekt, men snarere at tale konsekvent om at imødegå fremtidige markedsbehov. ‘

At tage sager i deres egne hænder Den opgave, Mothers Out Front-lederskab siger, er blot angivet, men ikke så simpelt henrettet: i deres bedste tilfælde søger gruppen at overbevise Dominion om at bruge penge på at skabe en renere kompressorstation i Ellis Hollow, som i øjeblikket bidrager med et overskud på 12.000 tons forurenende stoffer pr. år ifølge 2015-emissionsdata fra DEC alt uden at lade selskabet tjene penge gennem udvidelsen af ​​naturgasforsyningen til den østlige del af staten. På grund af deres højere forureningsniveau (og vedligeholdelsesvanskelighederne anmodede aktivister Dominion om at erstatte sine gamle Dresser Clark-turbiner hos Borger med moderne udstyr som f.eks. Horseheads, Sheds og Brookman Corners, ikke kun fordi moderne udstyr ville være renere, men i sidste ende redde Dominion tid og penge i vedligeholdelse.

Men trods optimismen har Dominion ingen planer om at ændre projektet.

‘Dominion Energy Transmission modtog efter 24 måneders offentlig gennemgang og bemærkninger en bekendtgørelse fra Federal Energy Regulatory Commission om at opbygge det nye markedsprojekt med det udstyr, der nu installeres,’ sagde firmaet i en erklæring. ‘Som Dominion Energy offentliggjort på det 1. maj offentlige forum i Dryden Town, er vi villige til at diskutere fremtidige behov på Borger Station efter afslutningen af ​​det nuværende projekt.’

I den nærmeste fremtid omfatter planen ikke grønne kompressorer. Så Mødre Moncler Outlet ud foran siger, at de har en anden ide: Gruppen arbejder for at gennemføre et miljøhygiejnisk projekt for at overvåge befolkningen inden for en radius på to kilometer for at sammenligne deres nuværende sundhed til, hvad deres sundhed kan være efter flere års direkte eksponering for emissionerne frigivet af kompressoren stationen.

Dette er ikke en ny ide, da nogle amter på rørledningens rute, ligesom i Madison County, har deres sundhedsafdelinger med til at gennemføre disse undersøgelser. Tompkins County, men for manglende ressourcer til at dække de anslåede omkostninger på 18.000 dollars, afviste at deltage og forlod De lokale aktivister går alene. Når de arbejder med at låse i stipendier, prøver Mothers Out Front at hæve finansieringen selv, men desværre må det vente på at se, om tingene går galt.

‘En af de ting, der sandsynligvis kommer til at ske, hvis det viser sig, at vi har nogle alvorlige problemer her er, at de [sundhedsafdelingen] pludselig bliver interesseret i det,’ sagde Elisa Evett, en aktivist. skal.’

ArtiklerNewfield mand opkrævet for angiveligt at stjæle, derefter ophugning, carSeeking En eksklusiv CureDeferred Enlightenment: En mands vilde rejse fra Ithaca til ashramerne i IndienYour Seneste ImmortalsLegislature forsinkelser vejer ind på NYS plastikpose banIthaca Politiet undersøger skydning i NorthsideCity gal på Spectrum, STAP frivillige for sikkert indsprøjtningssted og andre notaterCornell, Trumansburg-studerende til at deltage i nationale udbrud på våbensvoldTTC Dems som Mitrano, men ikke nok til at godkende (endnu) Sundquist vinder to påtegninger i den vestlige del af NY 23

CommentedEndorsed by many, Mitrano søger klarhed i messaging (3) Maguire annoncerer Honda i Ithaka-erhvervelsen (1) Rehashing økonomisk udviklingspolitik i Tompkins County (1) Hvorfor har Tompkins County ikke mere vandkraft? (1) Reed-kampagnen genopliver ‘Ithaca liberale ‘tag i ny annoncekampagne (1) Ændringer i værkerne til Ithaca’s Inlet Valley (1)’ Iron Chef ‘opfylder’ Magic Mike ‘på State Theatre (1) Kan græsrods PAC-finansiering påvirke løbet for NY 23? (1) Livet på toppen af ​​Ithakas uafsluttede affaldsdump (1)