louis vuitton geldbörse sommer koncert meddelelser

louis vuitton taschen second hand sommer koncert meddelelser

Der var to store historier i musik denne uge. Regionalt annoncerede Artpark tre sommerudstillinger, to til tirsdag i Park-serien og en til onsdagsserien. På den nationale scene døde Eagles grundlægger Glenn Frey i New York City i en alder af 67 år.

Frey slutter sig til Moncler Outlet Online en liste over fremtrædende musikere fra 1970’erne, der er gået bort for nylig. Han optrådte i Buffalo med The Eagles den 18. juli i hvad var en af ​​hans Billige Moncler Outlet sidste offentlige forestillinger. (Eagles tour sluttede 11 dage senere).

Mine yndlings Glenn Frey-sange omfatter ‘Tequila Sunrise’, ‘Take it Easy’, ‘New Kid in Town’ og ‘Heartache Tonight.’ Den eneste indikation på, at Frey var syg var, da gruppen udsatte et planlagt udseende på Kennedy Center Honours Ceremony i sidste måned, og så jeg forestiller mig, at jeg var lige så chokeret som mange af hans fans, da det blev annonceret, at han var død. Han vil blive savnet.

Hvad angår Artpark, kan deres første annoncering af shows være et tegn på, at tingene ændrer sig. Det første show, der er annonceret, er landets artister, The Band Perry. Tirsdag serierne er blevet domineret af klassiske rockartister i løbet af de sidste par år, men de har manglet en solid country act med bred appel.

Band Perry passer til regningen, i løbet af få år har de lagt nogle gode sange. Jeg var meget heldig at se dem på The Rapids Theatre i 2011 efter deres første album kom ud og de blev øjeblikkeligt en af ​​mine favoritter. De vil overskrive den 5. juli.

De andre handlinger opstod i 1990’erne, Ben Harper The Innocent Criminals and Ben Folds. Dette kan være en indikation på, at Artpark forsøger at appellere til en lidt yngre demografisk. De klassiske rock bands synes at gå ud i massive pakker og spille steder som Darien Lake, som Heart, Joan Jett og Cheap Trick triple bill med tre handlinger, der har headlinet Artpark s tirsdag serie i de seneste år.

Det vil være spændende at se og gætte, hvem der vil udfylde Artpark sommerplanen, et klassisk rock band, jeg vil elske at se er Jeff Lynnes ELO, og Jennifer Nettles, Brandy Clark-showet, ville også være godt at se der.

Hvad angår weekendens valg, vil der i fredags være to ikoniske komikere i regionen. Jerry Seinfeld vil være på Sheas Performing Arts Center for to udsolgte shows. Komikeren er bedst kendt for hans langvarige tv-show ‘Seinfeld’, som sluttede sin runde i 1998.

Den anden komiker, der kommer til byen, er Whoopi Goldberg, har sondringen om at vinde en Grammy, Emmy, Tony og en Oscar. Goldberg er en langvarig co vært for ‘The View.’ Hendes scenenavn kommer fra den hvide pude, som Goldberg har sagt, kommer fra det faktum, at hun plejede at passere gas på scenen i løbet af den tidlige del af sin karriere.