louis vuitton geschäfte Somaliland Community Radion i UK Radio Almis

louis vuitton gurtel Somaliland Community Radion i UK Radio Almis

Et land, hvis pastoralister står over for stigende udelukkelse fra rangelands traditionelt brugt til husdyrgræsning, har også en borgerkrigs arv og er ramt af tørke. Arven i denne division er et land med meget få ressourcer, der stadig er stærkt afhængig af husdyr for sin økonomi. Flygtninge fortsætter med at vende tilbage fra det nærliggende Etiopien, hvoraf mange har mistet alt og har ingen midler til at genstarte deres liv. Regeringen kan ikke yde støttetjenesterne, som folk har brug for at passe på deres husdyr. VETAID har arbejdet i de seneste fem år, selvom Moncler Outlet Online det nuværende program har været i gang siden slutningen af ​​1997. På disse områder har projektet givet uddannelse og en grundlæggende opstart kit af veterinærlægemidler og udstyr til mænd og kvinder samfund dyresundhed arbejdstagere. Herudover er hyrdeinformations- og dyrebehandlingsdage blevet kørt for at give direkte information til hyrderne, især om korrekt brug af veterinærlægemidler. Der er også ydet træning og rådgivning til medlemmer af private veterinærforeninger med det formål at opfordre dem til at yde rådgivning og salg af narkotika til de uddannede dyresundhedsarbejdere. mere regn og lidt regn fodret landbrug praktiseres. Arbejdet i dette projekt ligner det herlige projekt, men i tillæg til det ovenfor beskrevne arbejde har VETAID været involveret i en række landbrugsinitiativer. Disse har medtaget uddannelse af en række demonstrationsbønder, hvordan man bruger æsler til udkastskraft (for at forbedre dyrkningsaktualiteten, når det regner) og indføre dyrkning af foderafgrøder til dyr og bælgfrugter til konsum. Projektet har også ydet træning både til demonstrationsbønder og gennem åbne dage for landmænd, om brug af gødning og andre landbrugsindsatser. Kvindernes forlængelsesarbejdere er uddannet til at give træning til pastoralistiske kvinder på en række emner, herunder mejerihygiejne og madlavning ved hjælp af introducerede bælgfrugter. Advarsel og netværksprojekt Ud over de ovennævnte to projekter og for at styrke bæredygtigheden af ​​deres arbejde har programmet også været involveret i netværk med ministeriet for husdyrbrug, lokale ngo’er og andre internationale ngo’er. VETAID har udviklet gode forbindelser med Ministeriet for Husdyrbrug og har haft input til den indledende udarbejdelse af lovgivning for at legitimere rollen som dyresundhedsarbejdere og veterinærforeninger. VETAID har lettet workshops mellem Ministeriet for Husdyr- og Veterinærforeninger for at forsøge at forbedre relationerne og se på udviklingen af ​​et forbedret system for licensiering af dyrlægerorganisationer til at sælge stoffer, selvom der stadig skal gøres betydeligt arbejde for at opnå dette. VETAID har også arrangeret et værksted om det følsomme emne af landskabsrammer (personer, der ulovligt omslutter jord til foderproduktion med banebrydende virkning på at blokere pastoralister fra at få adgang til traditionelt tørsæson græsningsarealer) for at fremme dialogen mellem regeringen, pastoralisterne og grundejerne for at løse denne sag. Igen arbejder projektet med et stort antal lokale partnerorganisationer for at sikre, at projektets virkninger kan opretholdes i fremtiden. Projektet hjælper partner veterinærgrupper og Ministeriet for Husdyrbrug og Område til at yde dyresundhedstjenester. Fællesskaber udvælger også interesserede personer til træning som EF-dyresundhedsarbejdere (CAHW’er), og i samarbejde med partner veterinærgrupperne giver projektet mulighed for uddannelse. Projektet har tilknytning til et eksisterende landbrugsministeriums landbrugs- og forlængelsesprojekt inden for landbrugsområder. Igen på disse områder arbejder projektet sammen med partner veterinærgrupper for at yde uddannelse til CAHW’er. Der er også træning for kvinder s grupper om småproduceret mælkeudvikling, foderudvikling og ernæring til både mejeri og trækkvæg. Gennem to lokale partnere gennemfører projektet feltstudier om: Kvinders rolle i udviklingen af ​​husdyrudviklingen inden for rækkevidde økologiske land nedbrydning og ressourceudnyttelseDen viden, der er opnået gennem disse undersøgelser, vil blive delt gennem alle partnerorganisationerne og på Moncler Outlet workshops og seminarer og i publikationer for at hjælpe med at informere fremtidige udviklingsinitiativer. Fremtiden vil fortsat have udviklingsbehov i nogen tid fremover. Landet modtager mindre udenlandsk bistand end det kunne på grund af manglende anerkendelse af udenlandske magter. Som et af de få lande i verden, hvor en betydelig del af befolkningen er helt afhængig af husdyr, og hvor husdyrsektoren er en stor bidragyder til økonomien, er et af de lande, hvor VETAID fortsat vil arbejde for gøre for mange år fremover.MozambiqueTanzaniaUNICEF Somalia Review Juli 2003Fire ødelægger internt fordrevne lejr i Bossaso. To brande brød ud i Buulo Elay internt fordrevne (IDP) lejren i Bossaso den 9. og 30. juli 2003. Den første brand var den alvorligste , der forårsager dødsfald for tre børn, en kvinde og en handicappet mand. Mindst 1.000 boliger blev ødelagt i ilden, samt de personlige ejendele og husholdningsartikler af ca. 1.200 familier der boede der. Omkring halvdelen af ​​lejren blev raset til jorden. I den anden ild blev der rapporteret, at mere end 150 boliger var blevet ødelagt. Tidlige rapporter tyder på, at den første flamme kan være blevet udløst af en kogeovn, der så spredes hurtigt igennem de tætte og meget brandbare boliger. UNICEF leverede ca. 1.200 tæpper, plastikplader og jerry dåser til 600 af de værste ramte familier. Der er anslået 28.000 IDP’er i Bossaso, primært fra Central- og Sydregionen.