louis vuitton monogram tasche Social media driver succes i Leominster

louis vuitton uhren Social media driver succes i Leominster

Gaynor Lewin, formand for Leominster Business Group, sagde: ‘Vi har endnu ikke besluttet, om vi vil komme ind i GB High Street konkurrence igen, da vi venter på at se, hvilke kategorier der offentliggøres.

‘Men jeg tror det har gjort en enorm forskel. Socialmediepakken har gjort en enorm forskel og trukket virksomheder og samfundet sammen, og virksomhederne er langt mere proaktive, og kunderne er nu involveret.

‘Det er igangværende og fortsætter med at vokse, og kunderne elsker forbindelsen. Det er dejligt at have en platform for byen, så folk ved, hvad der tilbydes. ‘

Selvom hun ikke havde nogen illusion om omkostningerne, sagde hun, at gruppen ville fortsætte med at søge efter måder at forbedre kundens oplevelse, når de handler i Leominster, herunder Wifi.

I modsætning til Ledbury tæt på M50 og lang heralded som en af ​​de mest charmerende byer i regionen har Leominster haft en større udfordring at øge sin profil.

Men efter at have haft en stærk følelse af samfund, er virksomhedens indsats følt af både virksomhedsejere og beboere, der nyder godt af den nye ‘buzz’ Moncler Outlet rundt om Billige Moncler DunJakke i byen.

Gaynor tilføjede: ‘Jeg synes, at følelsen af ​​fællesskab er stærk i Leominster.

‘Jeg synes det er en meget rigtig by, og det er dejligt som det er helt uspoleret. Hvad gør det så unikt er at have så mange uafhængige butikker. Jeg er sikker på, at vi skal være af de største byer i Storbritannien for antallet af uafhængige. ‘