louis vuitton outlet münchen Socialarbejder skubber til Alex Alerts for at

louis vuitton tasche ratenkauf Socialarbejder skubber til Alex Alerts for at

Home SearchCALGARY En britisk Columbia socialmedarbejder siger, at hun ikke vil forlade sin kamp for et nationalt alarmsystem for at forhindre, at børn forsvinder, når deres familier uventet flytter til forskellige jurisdiktioner. Børns tjenester i over 20 år og havde bedt en dommer ikke at returnere Alexandru Radita til sin familie. Emil og Rodica Radita blev fundet skyldige for næsten et år siden i Calgary af første graders mord på den 15-årige, som kun vejede 37 pund, da han døde i 2013. Retten hørte, at drengen, der var dækket af bedsores og riddled med infektion, døde af komplikationer på Billige Moncler Outlet grund af ubehandlet diabetes og sult. socialarbejdere anholdt Alexandru efter en hospitalsadgang i oktober 2003, fordi hans forældre nægtede at behandle sin sygdom. Han blev placeret i plejehjem, hvor han trivedes i næsten et år, før han blev vendt tilbage til sin familie, som i sidste ende flyttede til Alberta. MacDonald har foreslået et system af ‘Alex Alerts’, der ville underrette andre provinser, når de risikerer at flytte børn. sociale tjenester havde en adresse til familien i Alberta, men passede det ikke. ‘Det gør ondt i mit hjerte, at socialarbejderen slap ham ned og kalder ikke Calgary, fordi de havde en adresse til dem i Calgary tilsyneladende’, sagde MacDonald . ‘Hvis de havde ringet til Calgarys sociale arbejdstagere, ville de have været på det.’ MacDonald sagde, at hun havde kontaktet en række provins- og føderale agenturer, herunder premierminister Justin Trudeaus kontor, der skød på advarslerne. Men hun sagde hun har været henviste til en 2016 interprovincial børnepasningsprotokol, som beskriver ansvaret, når familier flytter ud af provinsen. Mannitobas stedfortrædende børneforkæmper sagde, at protokollen fungerer, hvis tilfælde arbejdstagere ved, hvor risikoen barnet er på vej. ‘Der er en protokol på plads hvor siger agenturet her ville advare systemet i Saskatchewan for at sige, ‘Hej, vi har bekymringer over de børn, der rejser med denne familie.’ Vi har set det fungere godt i de tilfælde, jeg er opmærksom på, ’sagde Ainsley Krone. Men hvis socialarbejdere ikke ved, hvor barnet er gået?’ Så forstår jeg ikke, hvad det ville være ved det point ‘, sagde hun. Formanden for Alberta College of Social Workers er enig i, at selv med protokollen skal der være en bedre måde at spore børn i fare på.’ Jeg synes, det er et problem. En del af det er fordi hver provins har sin egen lovgivning, så der er ingen national lovgivning til at dække disse situationer, ’sagde Richard Gregory.’ Jeg synes det er en fabelagtig ide. Du hører om de tilfælde, hvor en familie bliver opmærksom på, at de ‘vil blive undersøgt af børns tjenester og de tager afsted og flytter til en anden jurisdiktion og flyver under ledningen et stykke tid. Der er ingen måde at spore dem på. ‘Alberts minister for børns tjenester sagde, at hun ville være villig til at diskutere spørgsmål. ‘Hvis der er en handling, der er barnet centreret, der hjælper med at Billige Moncler DunJakke beskytte deres sikkerhed, er jeg helt sikkert åben for et co nversation om det, ’sagde Danielle Larivee.’ Jeg tror ikke, det er problematisk at tro, at vi ville tale med hinanden. ‘En tjenestemand med Ontario’s advokatbureau er også villig til at diskutere sagen . ‘I princippet er en Alex Alert en god ide, hvis et socialtjenesteagentur i en provins kunne sende en advarsel til sine modparter i andre provinser af barnets status eller spor af opholdssted, hvis disse oplysninger er kendt,’ sagde Akihiko Tse . ‘Vi er dog klar over, at barnet i det pågældende tragiske tilfælde aldrig blev underrettet om sociale ydelser og ikke blev set eller hørt af dem i andre sektorer (uddannelse, sundhed osv.).’ Vi håber, at dette er et isoleret tilfælde. ‘MacDonald sagde, at det ikke er en isoleret sag, og det er nedslående, at hvad der ville være så simpelt og effektivt, har været så hårdt så langt.