louis vuitton sarah wallet Sone Aluko opkræver hold

louis vuitton boots Sone Aluko opkræver hold

Sone Aluko har fået til opgave at læse for at forbedre deres dårlige resultaternes resultater i det engelske mesterskab.

Efter en imponerende tredje plads slutter sidste kampagne, er Jaap Stams mænd to point væk fra nedrykningssonen efter at have hævdet kun tre sejre fra 13 league møder.

Relateret Sone Aluko begejstret med læsestil i spillet Sone Aluko skinner i Reading ’s draw med Hull City Sone Aluko stjerner i Reading tab til Norwich Aluko kan en forskel siger Reading s McShane

‘I denne liga er du nødt til at arbejde og kæmpe for hvert eneste punkt,’ Aluko fortalte klubsite.

‘Spillene kommer tykke og hurtige i denne liga, og alle holdene forbedres og bliver stærkere.

‘Der er ingen garanti for, at fordi vi var tredje sidste år, at vi kan have samme sæson. Vi skal arbejde for det. Intet er givet.

‘Den eneste ene vej ud af dette arbejder hårdt og fokuserer på vores gameplans og udfører dem godt. Mod Middlesbrough indrømmede vi to dårlige mål, og det gør det sværere for os at score mål, for så kan de sidde i og de don’t nødt til at skubbe fremad.

‘Som manager sagde, må vi fortsætte med at tro på det og fortsætte med at arbejde hårdt. Vi bliver ikke et dårligt hold eller dårlige spillere natten over. Vi skal bare tro og fokusere. Tillid kan dyppe, men du skal være modig, der inkluderer med bolden fremad og tager risici og chancer. ‘

Læsning står over for deres næste test, når de Billige Moncler DunJakke byder Nottingham Forestto Madejski Stadium tirsdag aften. Og Nigerias internationale er optimistisk, at de kan vende tingene rundt med en sejr mod Mark Warburtons side.

Artiklen fortsætter nedenfor

‘Det største spil er altid det næste spil! Tirsdag er et stort spil for os, og hvis Moncler Jakke Dame du vil gøre noget i denne liga, så er du nødt til at have god hjemmeformular, og så kan du fokusere på at få nogle ting på vejen, ‘ han sagde.