louis vuitton schal kaufen South Carolina statsbudget Clemson

louis vuitton trevi gm South Carolina statsbudget Clemson

Gov. Mark Sanford. Begrebet begrænset guvernør har ønsket at skære statens budget- og kontrolråd i årevis. Hans veto af agenturets budget på 25 millioner dollars dræber effektivt agenturet og dets 180 ansatte. Husmedlemmerne blev også enige om Sanfords beslutning om at skære 170 millioner dollars i forventede føderale midler Billige Moncler Outlet til statens Medicaid-program, som giver sundhedstanken til de fattige. Sanford hævdede, at det ville være uansvarligt at inkludere føderale penge i budgettet, som endnu ikke var blevet godkendt af kongressen.

Clemson University. Skolens offentlige serviceprogram overlevede.

Offentlig uddannelse. House lovgivere opretholdt Sanford nedskæringer til budgettet, der vil betale 1,4 millioner dollars til et program, der vurderer, hvordan middelalder og gymnasier forbereder eleverne til næste niveau. Billige Moncler DunJakke En anden $ 1,2 millioner program, der søger at sikre studerende overgangen jævnt fra high school til college blev også skåret.

Minoritetsstuderende. Programmer, der rekrutterer og beholder mindretalsskolestuderende, opfordrer minoriteter til at forfølge undervisning og rekruttere og støtte minoritetsstuderende til at forfølge doktorgrader blev alle skåret. De fleste af programmerne var knyttet til finansiering historisk sorte gymnasier.

USC. University of South Carolina tabte $ 1,1 millioner i finansiering til nanoteknologi og brintforskning.

Confederate Relic Room. De 765.000 dollars, der var nødvendige for at finansiere det tredje ældste museum i staten, blev ramt af budgettet, da Parlamentet opretholdt Sanfords veto af statens budget- og kontrolstyrelses budget. Staten og forbundsregeringen kan ikke fortsætte med at bruge mere $ end vi har. Virksomheder og familier, der fortsætter med at bruge mere end de gør, går konkurs. Nå, medmindre et firma betragtes som ‘for stort til at mislykkes’. Vi skal gøre alt muligt at opretholde vores gode kreditvurdering for staten SC. Uanset hvad folk tænker på Gov, ser det ud som om han kæmpede hårdt, fortsætter med at bruge i check. Og før nogen pounces på mig for at være en anden forudsigelig Rep, jeg m en uafhængig, socialt liberal, fiskale konservativ.