louis vuitton schals Socialt rammebevis i beskæftigelsesdiskrimination

iphone hülle louis vuitton Socialt rammebevis i beskæftigelsesdiskrimination

I retssagens tvister over certificering af diskrimination af klassesager er socialforskere kommet for at spille en central, men kontroversiel rolle. Organisatoriske adfærdsmedlemmer og socialpsykologer vidner regelmæssigt for sagsøgerne og tilbyder det, der almindeligvis betegnes som socialt vidnesbyrd. Disse eksperter forklarer den generelle samfundsvidenskabelige forskning om stereotypisering og bias i beslutningsprocessen og undersøger de politikker og praksis, der opererer på en udfordret arbejdsplads for at identificere dem, som forskning har vist, vil tendens til at stige, og dem, der vil have en tendens til at begrænse den sandsynlige virkning af disse faktorer. Sagsøgte kæmper hårdt mod optagelse af sociale rammeeksperter, og nogle domstole er enige om, at vidnesbyrdet ikke bør tillades. På grund af betydningen af ​​dette vidnesbyrd om at udskyde storskalig diskrimination på arbejdspladsen er indsatsen i debatten om dens antagelighed stor. Debatten er for nylig flyttet fra retssalen til siderne i lovanmeldelser. I et essay, der blev offentliggjort i efteråret, hævdede tre akademikere, at socialt vidnesbyrd, som det almindeligt accepteres af domstole, burde kategoriseres kategorisk. Argumenterne for udelukkelse af sociale rammer vidnesbyrd som det er præsenteret for øjeblikket i ansættelses diskrimination klassesager retssager er fundamentalt fejlbehæftet. En blanket udelukkelse af dette bevis er i strid med de føderale bevisregler og højesterets præcedens i distriktsdomstolene ‘ansvaret for at vurdere antagelsen af ​​ekspertvidenskab mere generelt. Denne artikel sætter debatten om social rammeekspertis vidnesbyrd i sammenhæng og forklarer, hvad vidnesbyrd er og den rolle, det har spillet i diskriminationsprocedurer vedrørende beskæftigelse, med særlig fokus på måden, hvorpå vidnesbyrdet er blevet tilbudt i klassesager som Dukes v. Wal Mart. Det forklarer, hvordan Moncler Outlet de normale regler for bevislov skal gælde for sociale rammer ekspertvidenskab og under de fleksible og lovgivningsmæssige standarder i de føderale regler for bevisførelse bør rammebevis fra en kvalificeret ekspert være tilladt i mange ansættelsesklassehandlinger. Argumentet om, at denne type bevis altid bør udelukkes, drives så meget af en Særlig opfattelse af diskriminationslov for beskæftigelse som ved de styrende bevisregler. I sidste ende argum ents for tæppe udelukkelse af sociale rammer vidnesbyrd i disse tilfælde kan bedst forstås som en del af Moncler Jakke Dame en politisk debat og en retssagsstrategi.