louis vuitton sonnenbrillen Sony Vaio laptop vil ikke starte

louis vuitton taschen gebraucht kaufen Sony Vaio laptop vil ikke starte

Jeg har været igennem alle 7 sider med beskeder her, og det har givet mig hovedpine, men undrede mig over, på hvilket tidspunkt, hvilket resumé af dette problem kan se ud?

1) Er problemet lige med stikket tættere på bagsiden af ​​systemet, eller er det med begge stikkontakter?

I et stykke tid kunne vi intermitterende få maskinen til at starte med modul A i bagstikket, men det ser ikke længere ud. Da det var i stand til at starte, kørte jeg et enkeltstående hukommelsestestprogram (DocMemory) på det, og vi fik konsekvent fejl ved ‘127M’.

Lige nu har jeg kun modul A, som bruges til at være i bagstikket, indsat i stikkontakten, og det er den eneste måde, hvorpå vi kunne få den bærbare computer til at starte (efter flere forsøg). Modul B vil ikke tillade den bærbare computer til at starte, uanset hvilken stikkontakt den er installeret i.

Jeg kører DocMemory på dette modul A for en stund nu, og det får en konsekvent fejl ved ‘127M’.

1) Fejlen vises under DocMemory-testen ved ‘126M’, ikke ‘127M’.

2) Det ser ud til, at ingen af ​​hukommelsesmodulerne selv er dårlige, som om jeg bytter enten modul A eller B i stikkontakten, kan jeg starte, og når jeg kører DocMemory, får jeg fejlen ved ‘126M’.

3) Den bærbare computer vandt ikke med enten modul A eller B i bagstikket, selv med lidt pres (kort) mellem dækslet og stikket. Diagnosen er en defekt processor og omkostningerne ved at fastsætte den er 902,61 UK pounds 754,69 ekskl. Moms)! Billige Moncler Outlet En kollega på arbejdspladsen har netop fundet, at processoren koster 175 britiske pund på internettet, så det betyder, at hvis SONY får processoren til omkring samme pris (selvom jeg antager det nok mindre), opkræver de hundredvis af pund for arbejde.

>> Re: Sony Vaio bærbar computer vil ikke starte?

Endnu en tak for alle 7 sider af indlæg. Mine er en PCG FX 340, ville ikke starte, fungerede med bagmembranen fjernet og 1/2 hukommelsen, arbejdet med fuld hukommelse og lidt foldet papir over back chip (rengjort terminalerne for godt). ‘Jeg har underskrevet andragendet, men har ikke gidet at kontakte advokat Lonnie, da det ikke lyder som om han er kommet tilbage til nogen.

Jeg er interesseret i langsigtede resultater af resolverfixet; har nogen nogen feedback om Joe Ks reparation på AQS for 150 $?

Tak igen >> Re: Sony Vaio laptop vil ikke starte?

Tilføj mit navn til listen. Vaio PCG GRX580, købt for 14 måneder siden. Samme historie. Lysdioder kommer på, fan og cd-rom-drev hvirr i nogle få sekunder, men der vises ikke noget på skærmen. Sony beder om $ 800.

Mange tak for at gøre en indsats for at sende dine problemer og løsninger på tavlen. Min bærbare computer var hos en lokal værksted, hvis mekaniker også fortalte mig, at de skulle udskifte bundkortet, men så snart jeg læste denne tråd, ringede jeg det tilbage. Vil prøve de udgivne løsninger.

Jeg har allerede underskrevet online-petitionen og har sendt E-mail til Lonney om klassen Action Suit. Hvis nogen har andre forslag til at tilføje yderligere momentum til bevægelsen, så lad mig det vide.

Vi må bestemt ikke lade Sony trække vejret let på denne.

>> Re: Sony Vaio bærbar computer vil ikke starte?

I december blev min X570 (18 måneder gammel) syg på grund af hukommelsesproblemet. Tryk på det dårlige kort fungerede i en måned, så hjalp ikke. Jeg ringede til Sony, tilbragte cirka 90 minutter at komme til det tredje niveau af support (vejleder på andet niveau), aldrig rejst min stemme, lige angivet til vejlederen antallet af Sony-produkter, som jeg ejede (dette er min tredje VAIO) og fortalte tilsynsføreren at det ville være min sidste, hvis de ikke fik det. De sendte mig en kasse for at returnere den og gav mig managerens navn for at adressere det til Billige Moncler DunJakke (Jim D). Jeg medtog et brev i boksen, der gav Jim D adressen til denne diskussion og fortalte ham at tjekke det ud, om han ville se, hvad en gruppe af Sony-kunder tænkte på Sony’s service. I kassen hvor de bad om et kreditkort nummer, jeg wroye NONE og fortalte dem enten at rette det gratis eller sende det tilbage. Kassen forlod fredag ​​eftermiddag.

Jim D ringede mandag eftermiddag eftermiddag og sagde at de ville ordne det gratis og sende det tilbage så hurtigt som muligt.

Bliv hængende. Jeg poster noget, hvis de rent faktisk gør det.

>> Re: Sony Vaio bærbar computer vil ikke starte?

Helt sikkert. Min Sony NV170 med 512 RAM (jeg tilføjede og yderligere 256, da jeg købte den), som jeg har haft i 15 måneder, startede ikke op for en uge siden. Jeg bemærkede, at strømmen ville komme på, og harddisken ville spinde for bare et sekund og derefter ingenting.Jeg ringede til Sony, og de fortalte mig, at minimumstjenesten var $ 275 eller $ 700, hvis det viste sig at være bundkortet. Jeg valgte at købe en ny harddisk, håber det ville løse problemet. Jeg sidder fast i min ny harddisk og samme resultat.