louis vuitton sunglasses soldat kæmper for at komme sig efter at have tabt lemmer

louis vuitton zippy organizer soldat kæmper for at komme sig efter at have tabt lemmer

Af MIKE HOUSEHOLDERVASSAR, Mich. (AP) Army Staff Sgt. Travis Mills serverede to deployeringer til Afghanistan uden at lide noget tæt på en stor skade. Så i et sekund skiftede alt. Ved patrulje under sin tredje tur i april satte Mills sin pose ned på en improviseret eksplosiv enhed, der rev gennem den indrettede gymnasiale atlet muskuløse 6 fod 3 ramme. Inden for 20 sekunder efter IED-eksplosionen fik en hurtig arbejdsmedarbejder fastgjort til alle fire Mills-lemmer for at sikre, at han ikke ville bløde til døden. ‘Jeg råbte på ham for at komme væk fra mig,’ husker Mills. ‘Jeg fortalte ham at forlade mig alene og gå hjælp mine fyre.’ Og han fortalte mig: Sigt. Mills, hold kæft. Lad mig gøre mit arbejde. medic kunne redde Mills liv, men ikke hans lemmer. Army Medical Command. Og i stedet for at tjene ved siden af ​​sin enhed har han brugt sine dage baseret på Walter Reed Medical Center, der arbejder på rehabilitering efter ulykken, der dramatisk ændrede livets bane. Mills gør det ikke derved. Sitter i sin hospitalsseng beskriver han sin situation klart: ‘Jeg havde bare en dårlig dag på arbejde.’ Hans familie, især hans kone, Kelsey beundrer ham for det. ‘Jeg tror, ​​han Superman, jeg gør det virkelig,’ sagde hun. ‘Det er fantastisk at se, hvor heldig han er. Jeg mener han er den heldigste uheldig fyr.’ Mills recovery er forventet at vare mindst et år. Allerede har der været sejre: En procedure udført på Walter Reed National Military Medical Center lindrede de ubehagelige fantom lemmer smerter Mills oplevede i de første uger, han var stateside. ‘Der er ingen grund til at sidde her og kigge ud af vinduet og undskylde for selv, ‘fortalte Mills Thein en telefonsamtale fra Walter Reed. ‘Det skete, jeg kan ændre det faktum, at det skete. Jeg kan vende tilbage tid.’ På Walter Reed gør Mills øvelser, der er designet til at gøre hans krop slankere, mens han styrker sin kerne, hoftefleksorer, pectorals og skuldre. Han hopper på en trampolin, forsøger at udføre 90 graders sving med sin torso. ‘Der er ikke noget, jeg virkelig kan lide (om PT), bortset fra at jeg kan gøre to dage endnu.’ Mills vittigheder. Mens han midt imod at få sin permanente protese, har Mills for øjeblikket brug for hjælp til at gøre ting, som de fleste tager for givet, såsom madlavning og rengøring eller gå og løbe. Så ofte som Walter Reed læger lader ham, Mills gør sin vej til Military Advanced Training Center for at styrke sin krop og forberede sig på langtidsproteser. Han har i øjeblikket alle fire nybegynderproteser. ‘De skubber dig til din grænse, så presser de dig lidt mere,’ sagde Mills, en high school fodbold, basketball og baseballstjerne, som er vant til at bænke presser og hælder for at blive større. Mens han arbejder ved at lære at bruge sine nye kunstige lemmer, har Mills en hær af tilhængere bag ham. På Facebook-siden følger næsten 20.000 mennesker hans fremskridt og jubler ham næsten ved hjælp af meddelelser. Siden fungerer som et vindue i hans opsving, og hans tilhængere ser ivrig efter, at han overgår milepæle. Da han begyndte at gå på sin proteser for første gang, fulgte et kamera ham som han nudged fremad på et lille spor. Med røde og hvide sneakers snoet på hans prostetiske ben, og krykker, der griber sine kunstige hænder, tager han metodisk et trin ad gangen, mens han er fastgjort med en sele til loftet. Han tager bare et par skridt. Han går hele sporet. ‘Dette er din første dag?’ en utrolig stemme siger fra nærliggende. ‘Ja, det er det’, svarer han stolt og tager et andet skridt. Kort tid senere viste en anden video flere fremskridt: Han går hurtigere nu, hurtigere end hans første bevidste gang. Videoer viser ham også lærer Moncler Outlet at rulle og komme til en siddestilling i sin seng og lære tålmodigt at bruge en kunstig hånd. Et klip viser ham at fjerne farverige klemmer fra en bar og slippe dem i en spand. Billige Moncler Sale En anden viser ham at bruge den samme hånd til at fodre babymad, hans spædbarnsdatter, Chloe. ‘Tyrkiet og ris smager så rart!’ Han synger, da babypigen åbner sig bredt og klapper hendes hænder. Chloe er kun et halvt år ældre end hans skader, der har været en vigtig inspirationskilde til Mills. Han forlod 4 måneder senere for Afghanistan. Nu ser hun ham hver dag nogle gange med at hjælpe ham med sin genopretning. Nogle videoer viser, at Mills laver crunches på sin seng med en elated Chloe på hans torso. I en anden video snor han hende ind i kørestolen og lynlåse rundt, da hun bøjer hænderne i spænding. Mills gentager gentagne gange om, hvordan ‘velsignet’ han skal være i live. ‘Nu kan jeg se min lille pige vokse op og se min kone og familie igen, og alt godt at gå, ’sagde han. ‘Jeg døde, så godt. Du skal se på de positive ting.’ Mills prognose fremad er ikke klar, men der har været fremskridt i at arbejde med patienter, der lider af lignende skader. Dr.