louis vuitton taschen online shop Social Forvrængning s Mike Ness Hit Rock Bottom Før du når toppen

baby louis vuitton Social Forvrængning s Mike Ness Hit Rock Bottom Før du når toppen

I sangen ‘California (Hustle Flow)’ fra Social Distortion’s Hard Times og Nursery Rhymes, synger Mike Ness, ‘Livet bliver svært og så bliver det godt / som jeg altid vidste det ville.’

Ness, den ene gang Fullerton, Californien, street punk og ensomlevende medlem af den legendariske So Cal punk band Social Distortion, er så genkendelig for at leve livet, han skildrer i vers, både det dårlige og det gode, som han er ved nuancerne, tatoveringer, klassiske punk snarsang og forsigtighedsfortællinger.

Kort sagt, han er gået fra overlevelsesmodus, blevet sparket ud af sit barndomshjem klokken 15, for at leve livet på hans vilkår som bandets leder, ejer af Black Kat Kustoms (est 2003) tøjlinje og bil og cykeldele, og have et solidt ægteskab, to sønner, en ranch og mest af alt lykke. Han måtte tjene det på den gamle mode måde, hårdt arbejde og selvfølgelig hårde tider.

Det har været 37 år siden, at Ness begyndte at opføre et punk band Moncler Jakke Dame med gymnasier. De mange forhindringer, han har overvundet, er intet mindre end fantastisk, at han er gået igennem 26 forskellige bandmedlemmer, overlevede fire af dem død, sparkede narkomani, tjente fængsletid, lærte af hjerteskæringer, forvitrede to bandopbrud og producerede syv kritisk anerkendte studioalbum.

Ness og hans band finder sig på en velkendt krydsveje med fire års fravær fra optagestudiet, med en fistful originale sange, der venter på at strejke igen.

Ness har en række projekter, der venter i flankerne, herunder et nyt Social D-album, et nyt soloalbum og endda et bio.

‘Når bogen kommer ud, er det ikke din stereotype rockbog. Det handler om min kamp om at blive en mand på 52 år, og jeg forsøger stadig at finde ud af det, ‘indrømmer Ness. ‘Så meget af dit voksne liv er formet og defineret, når du er 12 år. Du bringer ting med dig, som du ikke engang ved, du har. Du har ikke mange værktøjer i din værktøjskasse, og jeg har derfor måttet lære undervejs. Heldigvis har jeg en familie, og vi er tætte, og vi kan tale om ting. ‘

Hvad angår det nye musikalske materiale, tager Ness sin tid til at bestemme, hvilken retning en ny version vil tage.

‘Jeg er stadig venlig at finde ud af det selv,’ indrømmer Ness. ‘Jeg har skrevet nogle store rod sange, der meget let kunne have været på den sidste rekord. Men jeg ville ikke sige, at jeg er gået tilbage til punk rødderne så meget. En del af mig ønsker at lege med nogle primitive garager, beskidte riller, som tidlige Sonics eller Kinks, fordi jeg elsker den musikstil og der er gode melodier, så jeg ved det ikke.

Succesen for SD ’s seneste udgivelse, Hard Times og Nursery Rhymes fra 2011 har givet bandet tid til at føje til sit rige katalog af melodier. Mens punkindstillingen stadig var der, var albumets virkelige succes, der var så høj som nummer fire på billboard albumet diagrammet kom fra et udsigtspunkt ‘der er gjort, gjort det, lærdom lærte’ visdom. Der var en mangfoldighed af sange, der skyldtes næsten mere til en rytme og blues understreger, som det gjorde punk rock .

Mens bandets første single og video fra LP’en var den fulde gaspistol ‘Machine Gun Blues’, kom et par år efter albumets udgivelse en populær animeret sort / hvid video til ‘Gimme the Sweet Low Down’. Videoen, skabt af Olya Vera Ishchuk, kendt som ‘The Mad Twins’ fra Ukraine, fortæller livshistorien om Ness ‘ungdomsskampe og de musikalske påvirkninger, der løftede ham op.

‘Hvad er sjovt Billige Moncler DunJakke om det er kunstnerne, der gjorde det, det gjorde de bare på egen hånd. Ingen retning, jeg tror virkelig, at de fandt en dyb dobbelt betydning derinde og meget opfattende. Jeg troede det var fantastisk. Jeg var så blæst væk af det. ‘

På trods af at der blev foretaget tusindvis af miles væk, blev den animerede video faktisk indsendt af Ishchuk tvillingerne og vandt prisen for Best Animation sidste års Arizona Underground Film Festival i 2014.

‘I hårde tider måtte jeg udfordre mig selv,’ forklarer Ness. ‘Jeg følte, om jeg var nødt til at være forsigtig, og hvis jeg lavede denne rekord for selvbiografisk, at jeg skulle få due til det (stil), og det ville jeg ikke have. Så jeg eksperimenterede bare med nogle tegnskrivning og ‘Sweet and Low Down’ er det perfekte eksempel. Det øjeblik jeg fjernede mig selv fra det, havde jeg muligheder. ‘

Historien om mit liv er den selvbiografi, Ness har snoet sig i de senere år, og skriver, hvordan han og bandet har udholdenhed, overlevet og bliver en veteranrock ‘n’ roll-grundpille.