louis vuitton taschen outlet online shop Solspil for JT i skævt sejr

louis vuitton neverfull Solspil for JT i skævt sejr

Spille med store hjerter gik Okanagan Sun ud og vandt en til deres faldne holdkammerat, JT Fernandez, på lørdag aften.

Solen (7 Billige Moncler Outlet 1) blev ventet at slå Billige Moncler Outlet Victoria Wests besøge Westshore Rebels (2 6), men alle væddemål var slukket efter torsdagens pludselige passering af Fernandez, en 21 år gammel linebacker fra Cloverdale og nøgle bidragyder til Okanagan’s forsvar . Holdet afslørede ikke hans dødsårsag.

Fellow linebacker Lucas Machado tweeted før spillet: Vi vinder hele denne forbandede ting for dig bror og det er et løfte! 2014nationalchampionship ripjt32 sunwin.

Hvis Solen skulle vinde BCFC-playoff-titlen næste måned for første gang siden 2004, ville Kelowna være vært for den canadiske skål i november mod Prairie Football Conference-mesteren. Ontario konferencen faldt ud af den canadiske Junior Football League forud for denne sæson og senere genoptaget spil med en forhøjet aldersgrænse fra 22 til 24.