louis vuitton taschen Somber 9 11 Memorial i Maspeth

louis vuitton damier Somber 9 11 Memorial i Maspeth

En samling på omkring 100 samlede torsdag i skæringspunktet mellem 69th Street og Grand Avenue i Maspeth for at markere årsdagen for 11. september 2001. Det otteårs jubilæum af de tragiske begivenheder den 9/11 brøt sammen sørgerne, brandmændene og medlemmerne af Maspeth community, samt stjernerne i TLCs reality reality show The Little Couple, Ben Klein og Jen Arnold.

Flankeret af en skyline i Midtown Manhattan, hvor de massive tårne ​​engang stod, samledes gruppen for at huske livet tabte den dag.

Ceremoniemester Kenneth Rudzewick, præsident og administrerende direktør for Maspeth Federal Savings, åbnede tjenesten: ‘Vi sætter en pause i morges i Maspeth og i hele Amerika for at markere det ufærdige arbejde med at huske. Der vil aldrig være en tid, hvor dette arbejde er færdigt. altid være Billige Moncler Outlet grund til at træne vores hjerte og vores sind på det infamy, der stjal 3.000 liv på den skæbnesvangre dag.

‘For det vil være i at huske, at vi holder fast, uanset hvilke milepæle der kommer og går i vores liv, i vores by og i vores nation’ fortsatte han. ‘Ting vil Billige Moncler Outlet ændre sig, men det afgørende at huske vil udholde, aldrig blive gennemført.’

Kathleen Nealon of Queens sang en gengivelse af National Anthem, der bragte tårer for mange tilskuere, mens reverend Peter Zendzian fra Holy Cross Parish fortalte en rørende åbningsbøn.

‘Vi har lært i disse år siden 11. september 2001 at gå med mod,’ sagde han. ‘Ikke desto mindre har det været en meget vanskelig, men nødvendig lektion, da vi har slettet de første af mange tårer fra vores øjne. Når vi beder for dem, der er belastet af smerte, lad os bede, så kærlighedskulturen kan etableres overalt verden. Vi respekterer især brandløshedens uselviskhed alle de modige sjæle, som gav sig selv den 9. september i andres tjeneste. ‘

Efter et øjeblik af stilhed begyndte Michael Alwood at læse navnene på de tabte fra Maspeth-samfundet. Med hvert navn blev et amerikansk flag placeret foran monumentet. De elskede steg fra deres pladser for at sætte flagene ind i snavset og pause i øjeblikket for at reflektere og betale respekt. Tårer blev skuret og mænd i uniform saluted til ære for deres tabte kamerater.

Lokale brandhus Hazmat 1 / Squad 288, der led det største tab af brandmænd fra en hvilken som helst FDNY enhed den 9/11, præsenterede kransens placering foran Maspeth 9/11 memorial monument, der er skrevet med ordene ‘We Remember .’

‘For alle de familier, der har mistet deres kære i angrebet, fortsætter vi med at sørge med jer,’ sagde Rudzewick ved afslutningen af ​​ceremonien. ‘Mens dit tab er godt, er budskabet om kærlighed og medfølelse, som du har formidlet disse otte år, endnu større og inspirerer os til denne dag.’