louis vuitton uhren damen Sociale medier kan skade sig selv

louis vuitton eva Sociale medier kan skade sig selv

Generation Y har en alvorlig besættelse med sociale medier.

Uanset om du opretter Snapchat-historier om latterlige venner, uploader en Blacksburg-solnedgang til Instagram eller ændrer status fra ’single’ til ‘i et forhold’ på Facebook, bliver vores Moncler Outlet Online daglige liv konstant dokumenteret og delet med onlineverdenen.

Sociale medier er en gateway til selv sammenligning. Det øjeblik en person logger på, bliver de bombarderet af vennernes og bekendtskabernes lykke. Mennesker stræber efter at rose andre, men ikke alle lever et liv, som de føler er værd at dele via internettet.

Forestil dig at være en, der ikke har scoret det postgrad job endnu, føler varme fra familie og studielån, men statuser af klassekammerater, der starter en drøm karriere oversvømmer nyhedsfeedene. Forestil dig at se billeder af nære venner på en fancy middag, men en invitation var aldrig udvidet.

I situationer som disse er egen sammenligning uundgåelig og naturlig. Det er let at føle sig jaloux af en anden s tilsyneladende glamourøse Billige Moncler DunJakke livsstil, når man klikker gennem sider.

En artikel i New Yorker siger, ‘Forskere har antydet, at misundelse også stiger med Facebook brug: Jo mere tid folk tilbragte på webstedet, i modsætning til aktivt at skabe indhold og engagere sig i det, jo mere misundelig de følte.’

I stedet for at sende personlige triumfer, skal du prøve at lave indlæg, hvorfra folk kan få gavn. Jo færre antal narcissistiske indlæg er jo bedre.

Socialmediebrug kan også skade en brugers selvværd på grund af en sløret linje mellem ‘rigtigt liv’ og ‘online liv’.

Ifølge en Mashable-artikel sagde en UCLA psykologi professor, ‘Nu hvor vi kan interagere med hundredvis ikke tusindvis af mennesker samtidigt, har vi styrket den indflydelse, som andre har på vores egen værdi.’

Derudover føler yngre webbrugere deres sociale medier, som de er opdaget i en undersøgelse foretaget af MTV.

Det er utrolig besværligt, at enkeltpersoners selvopfattelse kan være baseret på interaktioner i cyberspace.

Når en social media post deles, venter brugerne at se, hvor mange ‘likes’ det vil modtage. Hvis vennernes stillinger konstant får mere opmærksomhed end personlige indlæg, kan dette potentielt føre til at føle sig mindre tilbøjelig og mindre populær.

Som brugere af sociale medier er det vigtigt at huske, at online popularitet ikke svarer til betydningen af ​​en person.

Tag et skridt væk fra skærmen og opfordre venner til at gøre det samme. Fokus på at tjene ‘likes’ i det virkelige liv gennem karakter denne virkning varer lang tid efter, at Facebook er glemt.