louise vuitton handtaschen SoCo på frontlinjen af ​​chikane kamp

damen handtaschen louis vuitton SoCo på frontlinjen af ​​chikane kamp

Du ville tro, at MeToo-bevægelsen og hele emnet for seksuel chikane pludselig dukkede op fra ingen steder for at udvikle sig til en af ​​de mest magtfulde animerende kræfter i vores nuværende politik og samfund. Det ville du sige, hvis du var en mand. For kvinder har chikane i alle dets former, fra uønskede suggestive kommentarer til direkte angreb, Moncler Outlet Online længe været en realitet i livet. Indtil for nylig, da nyhederne om Hollywood mogul Harvey Weinsteins casting couch antics ubevæmmet flasken, der frigiver generationer af nøjagtige frustrationer og raseri Billige Moncler Outlet på den måde, hvorpå kvinder bliver behandlet på arbejdspladsen og andre steder, var det et emne, der havde fået relativt kort kørsel i en verden, hvor dagsordenen i vid udstrækning blev sat af mænd.

I løbet af den sidste weekend mobiliserede kvinder over hele Amerika og marcherede for at demonstrere deres vrede, ondt og vredelse på en begivenhed faktureret som en protest på årsdagen for Donald Trumps tiltrædelse af magten (Eagle, 21. januar). Mr. Trump, hvis egregiously respektløs holdning til kvinder som indkapslet i den berygtede 2016 Access Hollywood-tape bidrog til et miljø, hvor Mr. Weinsteins adfærd belyste en uudslettelig ild af forargelse, har utilsigtet gjort årsagen til kvinders rettigheder en enorm begunstigelse.

En voksende bevidsthed om, at det øjeblik er kommet for, at kvinder kan organisere og beslaglægge den magt, der er forbundet med deres tal, blev opsummeret i en af ​​lørdagens protesttegn: ‘Grib dem i midten’. Kvinder kører nu til kontoret i hidtil usete tal, og hvis de skulle sejre i november, vil deres øgede tilstedeværelse i regeringen bidrage til at beskytte deres borgerlige rettigheder. På den måde må de undgå fristelsen for overskydende nidkærhed og give efter for den slags selvretfærdighed, der førte til senator Al Frankens fratræden, før han havde senatet høringen, han fortjente.

Mens politisk handling er nødvendig, er kulturforvandling fra grunden en mere gradvis og varig måde, at vores samfund kan ændres til det bedre, når det gælder relationer med gensidig respekt mellem kønnene. Ingen steder er strømforstyrrelsen mellem mænd og kvinder mere udstillet end i detailforretningssektoren, hvor frontlinksansatte af virksomheder, der forsyner offentligheden, skal udholde gentagen aftagende behandling af kunderne.

Den oplyste ledelse af SoCo Creamery, en isbutik i Great Barrington, for eksempel, besluttede, at en måde at afskrække uønskede kommentarer rettet mod sin servicepersonale var at sende et tegn, ‘Chikane over vores hårdtarbejdende personale vil ikke blive tolereret.’ (Eagle, 22 januar). Så signifikant som tegnets udstationering var (i en erhvervsliv, hvor mange kvindelige medarbejdere skal have et valg mellem chikane og afslutte), sagde reaktionen: nogle mandlige kunder, og endda nogle kvinder, fandt det hårdt. At nogle følelser var knuste viser, hvor alvorlig uvidenhed om problemet er i vores kultur.

Fremdriften for forandring i forbindelse med chikanering har sparket ind i et højt gear, takket være en serendipitøs sammenblanding af begivenheder. Arbejdet nu for Amerika er at opretholde denne dynamik gennem fortsat civile handling, og også at fortsætte med at tegne hverdagsliner i sandet som SoCo Creamerys tegn. Kampen vil aldrig være forbi, indtil alle, der søger at servicere sit ego, ved at forsøge at dominerer en anden forstår, at en sådan adfærd ikke er acceptabel. For øjeblikket skal vi finde tilfredshed med at vide, at denne samfundsmæssige infektion endelig er blevet åbent anerkendt.