umhängetasche louis vuitton Soda og madfrimærker svære at fordøje

louis vuitton damen handtaschen Soda og madfrimærker svære at fordøje

Det er svært for amerikanske skatteydere at smile i disse dage, meget mindre være lykkelige, når det bliver afsløret, at nogle af de 74 milliarder dollars, der årligt tilbragtes på frimærker, går til sodavand. Department of Agriculture, som driver programmet Supplementary Nutrition Assistance (eller fødevarestemplet kendt som SNAP), modtog fødevarestempelmodtagere 9,3 procent af deres fødevarestemplets penge på drikkevarer i 2011 drikkevarer, herunder pop og sodavand. (Uncle Sam vurderer, at skatteyderne forkaster over 608,7 millioner dollars om året for sodavand.)

Det er nysgerrig, at den føderale regering ville tillade en cent af skatteydernes penge at betale for sodavand og pop, da denne nation tilsyneladende har et fedme problem. (Den igen har nationen tilsyneladende et usikkerhedsproblem, så hvem ved det?)

Når byer som San Francisco godkender en skat på sodavand formentlig af hensyn til folkesundheden (som om sodavandsvirksomheder tvinger forbruget i pistol), hvordan kan den føderale regering godkende, at skatteydernes penge betaler for sodavand?

Ifølge den ovennævnte USDA-rapport blev 40 cent af hver fødevarekøbs dollar brugt på basisprodukter som kød, frugt, grøntsager, mælk, æg og brød. En anden 20 cent blev brugt på søde drikkevarer, desserter, salt snacks, slik og sukker. De resterende 40 cent blev brugt på en række forskellige ting som korn, tilberedte fødevarer, andre mejeriprodukter, ris, bønner Moncler Outlet og andre Billige Moncler DunJakke madlavningsingredienser. Det kan med andre ord siges, at 20 cent af hver fødevarestempel dollar blev brugt på ting som sodavand og slik.

Amerikanerne er fri til at købe de dagligvarer, de ønsker med deres egne penge. De, der bruger skatteydernes penge, får ikke den samme frihed, og de bør heller ikke være. Der skal være krav og restriktioner, især når fødevarestemplet ruller sammen med omkring 74 milliarder dollars penge fra skatteyderne.