3 anklaget for dødens skjul i Christopher Cole Thomas-sagen

3 anklaget for dødens skjul i Christopher Cole Thomas-sagen

Thomas, 22, blev rapporteret mangler den 25. november. To venner sagde, at han kørte hjem til Florida til Thanksgiving middag fra et job i Minnesota, da han trak Interstate 95, hoppede ud af bilen nær North Elm og East Morgan gaderne i Benson og forsvandt.

En måned senere lærte forskere, at Thomas havde været involveret i en narkotikahandel før hans forsvinden. Efter dealen sagde de, at Thomas blev paranoid og begyndte at køre uretmæssigt, inden han stoppede bilen i Benson og løb væk.

I forrige uge fremlagde efterforskere fra Benson Police Department og North Carolina State Bureau of Investigation resultaterne af en undersøgelse af Thomas ‘forsvinden til en stor jury, der afleverede flere anklager.

Julian Valles Jr, 34, af Dudley, Anthony Ridell James Jr. 26, af Mt. Oliven og Rudolfo DeLeon Jr, 27, af Olive Oliven, blev anklaget for en tælling hver af forbrydelsen skjult af en død.

Derudover blev Valles anklaget for tre tæller af forbrydelse obstruktion af retfærdighed, og James var anklaget for et tal af forbrydelse obstruktion af retfærdighed.

På tirsdag udgav Thomas ‘familie en erklæring, der udtrykte gratitue og hopefulness.

‘I dag er 235 dage siden vores søn Cole Thomas forsvundet fra vores liv, dette har været den mest ødelæggende ting, der har ramt vores familie nogensinde. Vi har desperat ventet på svar på, hvor Cole er, vi beder, at dette vil være starten på at finde Hej M.

Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed til alle dem, der har støttet os gennem dette mareridt og alle, der hjælper med at bringe dem til retten; der er for mange at nævne.

Vi vil fortsætte med at søge sandheden og vil ikke give op, ikke give ind, før Cole Thomas er hjemme igen, og som nogensinde er ansvarlig for hans forsvinden eller skade ham, bliver retsforfulgt i lovens fulde omfang ‘, udtalte udtalelsen.

Valled, James og DeLeon blev afholdt i Johnston County Fængsel mandag aften. Valles blev holdt under $ 750.000 sikrede obligationer, DeLeon under $ 1.000.000 sikrede obligation og James under $ 350.000 sikrede obligation.