3 Breightmet United

3 Breightmet United

Manchester League-tabellen ser ud til at være bestemt topsy turvy, da de to hold, der blev låst i bunden sidste sæson, nu beordrer de to øverste positioner med Hollinwood bag Chadderton udelukkende på målforskel. Tirsdag aftenens kamp skal være en cracker, da begge ser ud til at være ens, begge bruger primært unge spillere og begge vinder med samme score i dag.

Hollinwood modtog igen plauditterne efter denne forestilling med den tredje manager i træk, der sagde, at vi burde klare sig godt i denne sæson med denne talentfulde afgrøde af spillere, vi har akkumuleret.

Første halvleg var en tæt kæmpet affære, før vores dominans blev fortalt i anden halvdel. I første halvdel var vi nødt til at forsvare godt med nogle store afklaringer fra linjen. Richard Akoto slog først med et godt ramt mål, der gik ind under målmandenes legeme. Kort efter slog Aleem stolpen før Breightmet udlignet fra et hjørne. Før Aleem gjorde det to med et strålende langskudt skud. Paulo producerede et raketskud fra kanten af ​​kassen for at gøre det 3 1. I 70 minutter producerede McClean et af hans varemærker stærke løber efterfulgt af et glimrende skud at sætte os 4 2. Breightmet fortsatte med at kæmpe hårdt og spille godt og formåede at reducere underskuddet til at sætte op i nerven sidste 10 minutter før matchens mand Aleem afsluttede spillet i stoppetid for at gøre det til en 5 3 sejr.