3 Illusioner

3 Illusioner

pludselig vågner op fra at høre underlige baahhh lyde kommer fra Miguel s værelse ved siden af ​​umm. gør jeg bare tingene op, eller var det en baahh, der lige kommer fra Miguel s værelse.

hører en anden, jeg spekulerer på, om Miguel er sindssyg. han virker så sej hele tiden, men dybt indenfor, måske tror han, at han faktisk er et får. Skal være hård med at tænke på hans position.

føler sig lidt forvirret over Miguel s nuværende mentale tilstand og rejser sig op fra sengen, jeg aldrig troede på ham at være et får. Jeg mener bare ved første øjekast, du ikke mærker. Hvad hvis alle vidste, men mig! Åh nej, og hele tiden har jeg behandlet ham som et menneske. Han må føle sig så misforstået. > __

føler sig dårlig for at behandle Miguel som et menneske og åbner døren til sit værelse. Pludselig bliver opmærksom på den unaturlige stilhed

Hej.

slutter at rense blodet af Vans ansigt Alle færdige. du kan stoppe pouting nu Van.

lægger vandskålen ud og sætter sig på en stol modsat Van Vel måske er for stærk af et ord, der skal bruges, men skal vi sige, at vores blodlinje er meget fremtrædende og kan du virkelig benægte, Van, at vi er forskellige.

Nogensinde undret mig over, hvorfor så mange hader vores løb

De misundner os.

De kan ikke have det, vi har, så de frygter det, hader det, og nogle vil endda ødelægge os.

exhails dybt har været at sætte så meget følelser ind i hans ord, han glemte at trække vejret Van. Bror

‘Gah!’ Miguel åbner cockpitet fyldt og hopper ud og mumler om ‘ubrugeligt stykke junk’. Han løber hurtigt over til Allen, og håner hans kniv. ‘Jeg tager mig af denne klovn! Du skal tage ud det dårlige korstogskib! Åh, og ikke såre Hitomi for meget, men du kan gøre hvad du vil, at Milerna brat.’ Hun er ubrugelig for os. ‘ Miguel falder ind i en kampstilling.

forbinder Lord Dilly side Hvordan tør du kalde Lord Dilly et freak! Whoops, kalder jeg ham Dilly outloud ^^ ;; håber, Lord Dilandau vil ignorere kommentaren og retter sig op, men vælter overhændigt på Lord Dilandau AIEEEE! dråber flasken patchouli olie han gned på sine pulspunkter OH MINE GUD! DET VAR ORGANISK !!! VED DU, hvor meget, at omkostningerne for en gang ikke betaler for, hvor vred Lord Dilandau er, og forsøger at skrue hætten på flasken hurtigt, før mere dyrebare olieudslip ud

Hmmm. Tror du, Lord Dilandau vil være sur, at jeg gav Allen en chance for at undslippe

OOC: BYE JEFF 69! ; _; HELLO EGARE! XD Håber du har det sjovt ^ ^

sukker i relief som han ser Gaddess og Merle hilser Hitomi. ser over på Millerna Go! Jeg distraherer Dilandau! Kør nu! tager et dybt åndedrag, og ser op på guymelefene og hæver over ham. Er det det du gør Ingen udfordring overhovedet Bare fester, nu Dilandau Du har virkelig mistet din kant. unsheathes sværd, og peger det på guymelef over ham